Transformers: Battlegrounds Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Transformers: Battlegrounds - PS4Transformers: Battlegrounds - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 463003
OutrightEN dabing

Transformers: Battlegrounds [NSW]

 

Balení neobsahuje médium a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.

O hře

Se Zemí pod invazí a MEGATRONEM, vůdcem Decepticonů blízko k dobytí The Allspark, BUMBLEBEE a Autoboti potřebují nového velitele, který jim pomůže obnovit mír ve vesmíru – vás!
Sestavte svůj tým a vyražte do tahové taktické války, která bude zuřit od Central City až po samotný Cybertron. Budete potřebovat sílu i strategii, abyste přelstíli ďábelských Deceptikonů. Vyberte si postavy TRANSFORMERS a jejich schopnosti, abyste ovládli bitvu před námi, s OPTIMUS PRIME, GRIMLOCK a dalšími připravenými zapojit se do boje. Využijte každé prostředí ve svůj prospěch, ukryjte se v pouštních písečných bouřích, vyhýbejte se bouřím Cyberton's Energon a bojujte se svými nepřáteli v ulicích města. A naplňte svůj Energon metr, abyste uvolnili mocné ultimátní schopnosti, které rozdrtí ty nejzuřivější nepřátele. Díky intuitivnímu ovládání a třem nastavením obtížnosti je velikost výzvy, která vás čeká, jen na vás.
Potom se spojte v lokálním multiplayeru a otestujte své strategické schopnosti ve hrách jako Capture the Flag, Horde, Last Stand a dalších. Je to strategická akční hra, na kterou fanoušci TRANSFORMERS čekali celou věčnost!

Klíčové vlastnosti

  • VEDENÍ AUTOBOTŮ – velte BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME a dalším hrdinům v napínavých strategických bitvách.

  • ZE ZEMĚ NA KYBERTRON – rozbíjejte města, lesy, pouště a mnohem více ve výbušné misi.

  • ZDOKONALUJTE SVÉ ZRUČNOSTI – přístupné ovládací prvky a 3 režimy obtížnosti přivítají začátečníky a otestují taktiky.

  • MÍSTNÍ MULTIHRÁČI – spojte se s přítelem nebo je vezměte na sólo ve hrách v arkádovém stylu.

Trailer


Recenze na Transformers: Battlegrounds

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.