tp-link TL-SG3428MP, 28-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 24-Port PoE+

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
10 979 Kč
Cena bez DPH: 9 074 Kč
 
 
Kód produktu: 468926
TP-Link

tp-link TL-SG3428MP, 28-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 24-Port PoE+ [TL-SG3428MP]

Plně spravovatelný přepínač

Zařízení TP-Link TL-SG3428MP patří mezi plně spravovatelné L2 přepínače, který obsahuje 24 gigabitových LAN portů s podporou 802.3af/at PoE, 4x SFP a dva konzolové porty. Metalické konektory podporují PoE - zajišťují napájení zařízení se spotřebou až 30 W/port. Jednotku lze namontovat do 19" racku. Switch nabízí řízení síťového provozu, funkce přepínání na 2. vrstvě, QoS. k dispozici je IPv6 support a VLAN.

O produktu

    • 24 portů PoE+ pro různá využití
      Switch disponuje 24 porty PoE+, které odpovídají standardu 802.3af/at, a podporuje celkový rozpočet napájení až 384 W.* Byl navržen pro přenos dat i elektrického napájení přes jediný ethernetový kabel, čímž umožňuje flexibilní nasazení zařízení podporujících technologii PoE, jako jsou například bezdrátové přístupové body, IP kamery nebo IP telefony, a zároveň tak snižuje malým firmám náklady na infrastrukturu.

    • Softwarově definované sítě (SDN) s cloudovým přístupem
      Platforma softwarově definovaných sítí Omada (SDN) integruje síťová zařízení, včetně přístupových bodů, switchů a routerů, a poskytuje 100% centralizovanou cloudovou správu . Omada vytváří vysoce škálovatelnou síť, která je řízena z jednoho rozhraní. Zajišťuje bezproblémové připojení k bezdrátové i kabelové síti a je ideální pro použití v prostředí pohostinství, vzdělávání, maloobchodu, kanceláří a dalších.

    • Bezpečná síť
      Mezi nabízené funkce zabezpečení patří vázání na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečení portů, funkce Storm Control a DHCP Snooping, které poskytnou ochranu před celou řadou síťových hrozeb . Zařízení má k dispozici integrovaný seznam typických útoků DoS, takže ochrana před nimi je jednodušší než kdykoli předtím. Funkce řízení přístupu (ACL, L2 až L4) pak také omezuje přístup k citlivým částem sítě odmítnutím paketů na základě zdrojové a cílové MAC adresy, IP adresy, portů TCP/UDP nebo VLAN ID. Přístup uživatelů k síti lze hlídat pomocí ověření 802.1X, které pracuje se serverem RADIUS/Tacacs+, aby byl poskytnut přístup pouze těm uživatelům, kteří mají platné přihlašovací údaje.

    • Pokročilé funkce QoS
      Datům hlasových a video aplikací lze přiřadit vyšší prioritu na základě IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a dalších vlastností. Díky funkci QoS běží spojení v hlasových a video aplikacích bez přerušování, i když se zrovna nedostává šířky pásma.

    • Velké množství funkcí režimů L2 a L2+
      Podpora kompletní řady funkcí L2, včetně 802.1Q VLAN, zrcadlení portů, STP/RSTP/MSTP, protokolu řízení agregace linek a řízení toku 802.3x . Pokročilá funkce IGMP Snooping zajišťuje, aby switch inteligentně předával datové proudy multicastového vysílání pouze příslušným odběratelům a snížil tak provoz v síti o data, která nejsou potřebná. Funkce IGMP Throttling & Filtering zase omezuje každého odběratele na úrovni portu, aby zabránila neoprávněnému přístupu k datovému proudu multicast. Statické směrování je jednoduchý způsob segmentace sítě a umožňuje směrování dat v lokální síti pomocí switche pro lepší efektivitu provozu.

    • Funkce ISP
      Jsou k dispozici funkce sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a ověřování IGMP, které byly navrženy s ohledem na poskytovatele služeb. Funkce 802.3ah OAM a protokol detekce připojení zařízení (DLDP) nabízí snadné monitorování ethernetových připojení a řešení případných problémů, které se u nich mohou vyskytnout.

    • Podpora IPv6
      Funkce IPv6, jako například Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover zaručují, že vaše síť je připravena pro síť příští generace (NGN) , aniž by bylo nutné měnit váš hardware.

  • Podnikové funkce správy
    Jednoduchá zpráva prostřednictvím intuitivního webového grafického uživatelského rozhraní (GUI) nebo standardního rozhraní příkazového řádku (CLI). Obě metody správy používají šifrování SSL nebo SSH při přenosu dat. Díky podpoře SNMP (v1/v2c/v3) a RMON může switch odesílat cenné údaje o stavu a odesílat depeše při abnormálních událostech.

Klíčové vlastnosti

  • Integrováno s Omada SDN
  • Vysoká úroveň zabezpečení dat
  • PoE rozpočet až 384 wattů

 

Technická specifikace
Typ zařízení: Switch
Rozhraní: 24× 10/100/1000 Mb/s RJ45 portů
4× Gigabitové SFP sloty
1× RJ45 konzolový port
1× Micro-USB konzolový port
Počet ventilátorů: 2
Zdroj: 100-240 V AC ~ 50/60 Hz
Montáž: Možnost montáže do racku
Maximální odvod tepla: 1582,49 BTU/hr (110 V/60 Hz)
Max. přenosová rychlost: 56 Gbps
Podporované rychlosti 1 000 Mbps
Rychlost přeposílání paketů: 41,66 Mpps
Tabulka MAC adres: 8K
Paměť vyrovnávací paměti: 4.1 Mbit
Jumbo rám: 9 kB
Vlastnosti: Cloud management, DHCP snooping, L2+, QoS, VLAN
Podporované PoE standardy: 802.3af, 802.3at
Spotřeba: 463,8 W
Rozměry: 440 × 330 × 44 mm

Obsah balení:

  • TL-SG3428MP
  • Napájecí kabel
  • Souprava pro montáž
  • Gumové nožičky
  • Dokumentace


Recenze na tp-link TL-SG3428MP, 28-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 24-Port PoE+

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.