TP-Link TL-SG3428, 24-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 4 10GE SFP+ Slots

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 139 Kč
Cena bez DPH: 4 247 Kč
 
 
Kód produktu: 468925
TP-Link

TP-Link TL-SG3428, 24-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 4 10GE SFP+ Slots [TL-SG3428]

Se špičkovým výkonem

Vychutnejte si špičkovou přenosovou rychlost v rámci vaší domácí nebo firemní sítě. Že nevíte, jak na to? Stačí využít služeb tohoto moderního přepínače, který v rámci svých 24 gigabitových portů nabídne rychlé datové transfery.

O produktu

    • Praktický gigabitový switch pro celou síť Omada
      Platforma softwarově definovaných sítí Omada (SDN) integruje síťová zařízení, včetně přístupových bodů, switchů a bran, a poskytuje 100% centralizovanou cloudovou správu. Omada vytváří vysoce škálovatelnou síť, která je řízena z jednoho rozhraní. Zajišťuje bezproblémové připojení k bezdrátové i kabelové síti a je ideální pro použití v prostředí pohostinství, vzdělávání, maloobchodu, kanceláří a dalších.

    • Pokročilé funkce L3
      Zařízení podporuje velké množství funkcí vrstev L2+ a L3, aby bylo možné vybudovat vysoce škálovatelnou a robustní síť, která poskytne spolehlivé a efektivní řešení pro podniky, univerzitní areály a poskytovatele internetového připojení.

    • Bezpečná síť
      Mezi nabízené funkce zabezpečení patří vázání na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečení portů, funkce Storm Control a DHCP Snooping, které poskytnou ochranu před celou řadou síťových hrozeb . Zařízení má k dispozici integrovaný seznam typických útoků DoS, takže ochrana před nimi je jednodušší než kdykoli předtím. Funkce řízení přístupu (ACL, L2 až L4) pak také omezuje přístup k citlivým částem sítě odmítnutím paketů na základě zdrojové a cílové MAC adresy, IP adresy, portů TCP/UDP nebo VLAN ID. Přístup uživatelů k síti lze hlídat pomocí ověření 802.1X, které pracuje se serverem RADIUS/Tacacs+, aby byl poskytnut přístup pouze těm uživatelům, kteří mají platné přihlašovací údaje.

    • Funkce na podnikové úrovni
      Podpora kompletní řady funkcí L2+, včetně 802.1Q VLAN, zrcadlení portů, STP/RSTP/MSTP, protokolu řízení agregace linek a řízení toku 802.3x. Pokročilá funkce IGMP Snooping zajišťuje, aby switch inteligentně předával datové proudy multicastového vysílání pouze příslušným odběratelům, a snížil tak provoz v síti o data, která nejsou potřebná. Funkce IGMP Throttling & Filtering zase omezuje každého odběratele na úrovni portu, aby zabránila neoprávněnému přístupu k datovému proudu multicast. Statické směrování je jednoduchý způsob segmentace sítě a umožňuje směrování dat v lokální síti pomocí switche pro lepší efektivitu provozu.

    • Pokročilé funkce QoS
      Datům hlasových a video aplikací lze přiřadit vyšší prioritu na základě IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a dalších vlastností. Díky funkci QoS běží spojení v hlasových a video aplikacích bez přerušování, i když se zrovna nedostává šířky pásma.

    • Funkce ISP
      Jsou k dispozici funkce sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a ověřování IGMP, které byly navrženy s ohledem na poskytovatele služeb. Funkce 802.3ah OAM a protokol detekce připojení zařízení (DLDP) nabízí snadné monitorování ethernetových připojení a řešení případných problémů, které se u nich mohou vyskytnout.

  • Podpora IPv6
    Funkce IPv6, jako například Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover zaručují, že vaše síť je připravena pro síť příští generace (NGN) , aniž by bylo nutné měnit váš hardware.

Klíčové vlastnosti

  • Plně gigabitová připojení
  • Pokročilé L2 funkce
  • Protektivní bezpečnostní technologie
  • Centralizovaný cloudový management

 

Technická specifikace
Typ zařízení: Switch
Rozhraní: 24× 10/100/1000 Mb/s RJ45 portů
4× Gigabitové SFP sloty
1× RJ45 konzolový port
1× Micro-USB konzolový port
Počet ventilátorů: bez ventilátoru
Zdroj: 100-240 V AC ~ 50/60 Hz
Montáž: Možnost montáže do racku
Maximální spotřeba energie: 19,22 W (110 V/60 Hz)
Maximální odvod tepla: 65,58 BTU/hr (110 V/60 Hz)
Max. přenosová rychlost: 56 Gbps
Podporované rychlosti 1 000 Mbps
Rychlost přeposílání paketů: 41,66 Mpps
Tabulka MAC adres: 8K
Paměť vyrovnávací paměti: 12 Mbit
Jumbo rám: 9 kB
Vlastnosti: Cloud management, DHCP snooping, QoS, VLAN
Spotřeba: 19,2 W
Rozměry: 440 × 180 × 44 mm

Obsah balení:

  • TL-SG3428
  • Napájecí kabel
  • Souprava pro montáž
  • Gumové nožičky
  • Dokumentace


Recenze na TP-Link TL-SG3428, 24-Port Gigabit L2+ Managed Switch with 4 10GE SFP+ Slots

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.