Touhy Gens Wanderer Reloaded Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Touhy Gens Wanderer Reloaded - PS4
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 409378
NISEN dabing

Touhy Gens Wanderer Reloaded [NSW]


Genso Wanderer Reloaded je definitivní verze roguelike mistrovského díla, plného nových dungeonů na prozkoumání, nových věcí, které můžete posbírat a novými tvářemi, které potkáte na tomto kompletním dobrodružství.


Hra Touhou Genso Wanderer se odehrává v rozlehlém Touhou projektu, který zve hráče hrát v úloze Reimu, panny Hakureiskej svatyně, s cílem průzkumu posledního incidentu, který se odehrál ve světě Gensokyo. Na Vaší cestě potkáte různorodé postavy ze světa Touhou projektu, objevte hromady lupu, který je díky systému lupu drahocenný a otestujte Vaši odvahu s oblíbeným Touhou děvčetem v úloze společnice při dobrodružství. Po vtažení do magické knihy, musí Aya a Momiji najít cestu domů. Prozkoumejte všechny zákoutí pro odhalení tajemství světa v knize. Na cestě naše dvojice potkává spoustu dalších obyvatelů Gensokyo. Někteří přijdou se žádostmi o pomoc a jiní jsou přesvědčení, že Aya je důvodem pohromy. Pomožte, anebo porazte všechny, které na cestách střetnete a vytvořte doposud největší příběh pro protagonistku Ayu.


 

  • Poutníci vylepšují mechaniky tradičních RPG a dělají titul více vlídným než kdy předtím.
  • Fanouškové populární Touhou série objeví mnoho věcí, které si okamžitě oblíbí.
  • Mnoho klasických RPG zaspalo na vavřínech se stejnými prostředími a modely, Touhou Genso Wanderer přináší nové perspektivy a vyobrazení.

 

Recenze na Touhy Gens Wanderer Reloaded

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.