Thymesia Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Thymesia - PS5
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 449221
TeamEN dabing

Thymesia [Xbox Series X|S]

Kdysi vzkvétající království Hermes upadlo do věku neštěstí.

O hře:

Alchymie, považovaná za odpověď na všechny neduhy království, se stala široce používanou praxí v celé zemi, přičemž obyvatelé ji vítali ve svých domovech a používali ji ke zlepšení a léčení, jak uznali za vhodné. Když se cena alchymie stala příliš strmou, uskutečnily se pokusy zastavit její používání, přičemž každý z nich byl stejně žalostně neúspěšný jako ten poslední, s katastrofálními následky po celé říši. Během několika dní zavládl v království chaos, infikované příšery se potulovaly po ulicích nasáklých krví, veškerá naděje na vyléčení byla ztracena.
Corvus je poslední nadějí království, osud Hermese spočívá v jeho opeřených rukou. Pravda je pohřbena hluboko ve vzpomínkách, které Corvus zanechal roztroušený po trestajícím světě, a jen shromážděním těchto ztracených vzpomínek může být království zachráněno, ale pokaždé, když se ponoří zpět a snaží se dát dohromady pravdu, najde jen další tajemství. .

Klíčové vlastnosti

  • Využijte mor:
    Zmocněte se morových zbraní od hrozných bossů a impozantních nepřátel a používejte je jako smrtící zbraně. Dát nepřátelům ochutnat jejich vlastní medicínu bude jediný způsob, jak přežít hrůzy, které číhají ve stínu kdysi vzkvétajícího království.
  • Obejmout havrana:
    Přesuň se do své havrané podoby během bitvy, hází peří jako dýky, abys přerušil útoky svých nepřátel, a prováděj popravy s rychlostí dravce.
  • Probojujte se svou cestou:
    Upgradujte a upravte Corvusovy základní pohyby a morové zbraně, vytvořte si svůj vlastní herní styl a připravte se na výzvy, které vás čekají, vlastním jedinečným způsobem.
  • Neodpouštějící nepřátelé:
    Zkažení mořem a zmutovaní na příšery jsou nepřátelé zkroucení a neuvěřitelně nepřátelští a na každém kroku zpochybňují vaše schopnosti.
  • Rozbité vzpomínky: 
    Spojte Corvusovu minulost, když se ponoříte zpět do jeho vzpomínek a pokusíte se odhalit pravdu ukrytou v minulosti.

Trailer


Recenze na Thymesia

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.