Thrustmaster Viper TQS (Mission Pack)

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
12 229 Kč
Cena bez DPH: 10 107 Kč
 
 
Kód produktu: 469658
Thrustmaster

Thrustmaster Viper TQS (Mission Pack) [4060254]


Legenda se vrací s Viper TQS Mission Pack, slavným systémem kvadrantů škrtící klapky z Viper, oficiálně licencovaným americkým letectvím a kompatibilním s PC.


Posuňte svůj kokpit na vyšší úroveň výkonu a zažijte vynikající ergonomii s replikou v měřítku 1:1 s kovovým krytem rukojeti a tlačítky, plus realistické a ikonické ovládací spínače. Viper TQS replikuje realistické ovládání, kinematiku letu a pocity, které zažívají skuteční piloti Viper.


Viper TQS Mission Pack replikuje realistické ovládání, kinematiku letu a pocity, které zažívají skuteční piloti Viper.


Kovová konstrukce z tlakového odlitku zajišťuje konstantní tření, které se časem nesnižuje, s 16bitovou chirurgickou přesností díky magnetickému senzoru H.E.A.R.T


  • Posuňte svůj kokpit na vyšší úroveň výkonu se systémem U.S. Air Force Viper TQS (Throttle Quadrant System) pro PC. Zažijte vynikající ergonomii s replikou v měřítku 1:1 s kovovým krytem rukojeti a tlačítky od legendárního Vipera.
  • Vychutnejte si věrnou replikaci mechanického pohybu škrtící klapky Viper podél její osy se vzrušujícím a plynulým pohybem díky kovovým ložiskům.
  • Viper TQS reprodukuje skutečný pocit se svou starou osovou kolejnicí s přístupem k západkám Idle/Cutoff a Afterburner pomocí mechanických pák a otáčení rukojeti. Je také snadné přepnout na 100% lineární osu.
  • Viper TQS vám poskytuje skutečné pocity prostřednictvím funkcí, jako jsou kovové ovládací knoflíky, přepínač Chaff/Flare slap pro nasazení protiopatření ve vzdušném boji a spínače zatemnění pro lepší ponoření se do vašich psích zápasů.
  • Užijte si pevný, lineární pohyb bez mrtvých zón na plynu díky nastavitelnému tření.

Tlačítka k vítězství

Mějte své nepřátele v zorném poli! Každé z 21 akčních tlačítek je snadno přístupné – a snadno jej najdete, i když máte náhlavní soupravu VR. Můžete také využít přepínač VR, který vám umožní přiblížit bod pohledu, abyste nikdy nezmeškali žádnou akci.


Neuvěřitelně realistický dojem

Její 100% kovová struktura přesně kopíruje původní pocity z manipulace s leteckou pákou pro úplné ponoření do hry.


Škálovatelné

Uvolněte potenciál Viper TQS rozšířením jeho letových a bojových schopností pomocí Viper Panel (prodává se samostatně) - vysoce kvalitního podsvíceného přídavného modulu se 43 tlačítky (včetně 11 virtuálních), pákou podvozku a funkcí vyhazování (např. nouzové situace), jakož i jedno ozdobné kolo ( os).


Kompatibilní se všemi základnami pro joysticky Thrustmaster

Viper TQS je kompatibilní se všemi základnami pro joysticky Thrustmaster.


Obsah balení:

  • Viper TQS Mission Pack
  • Ovládací panel Viper TQS
  • USB-C kabel
  • Imbusový klíč
  • Návod k použití a informace o záruce.

 


Recenze na Thrustmaster Viper TQS (Mission Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.