Thrustmaster F488 GT3 Add-On

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 109 Kč
Cena bez DPH: 5 049 Kč
 
 
Kód produktu: 468163
Thrustmaster

Thrustmaster F488 GT3 Add-On [4060263]

Stvořený pro vítězství!


Volant Thrustmaster F488 GT3 je replikou slavného světoznámého volantu Ferrari 488 GT3, který dosáhl vítězství ve více než 500 závodech! Je na čase zažít něco, o čem sní každý fanoušek Formule 1! Volant lze používat s Playstation 4, Playstation 5, Xbox a na PC.
vivobook-15


    • Soutěživý typ

      Ferrari 488 GT3 Add-On byl speciálně navržen pro výkon díky optimalizované hmotnosti s centrální čelní deskou s obložením z uhlíkových vláken a průměrem 31 cm. Tento design umožňuje řidičům skutečně vytěžit maximum ze síly jejich závodního kola tím, že zprostředkovává podrobnou zpětnou vazbu "Force Feedback" a usnadňuje extrémně přesnou jízdu - obojí je nezbytné pro soutěž.

    • Ovládání

      Ferrari 488 GT3 Add-On obsahuje 11 akčních tlačítek, D-pad, 2 otočné enkodéry a 2 palcové enkodéry – vše s realistickým dojmem, replikující ovládací prvky z původního volantu. Poskytují řidiči superrychlé ovládání různých nastavení – a možnost je neuvěřitelně snadno upravovat za běhu, aby měl vždy vše pod kontrolou.

    • Všestranné diody

      4 LED diody směrem k horní části středové čelní desky ráfku umožňují řidiči během závodění dostávat různé informace – včetně otáček za minutu, otevírání oken v boxech a mnohem více. Dva dostupné režimy (GT nebo jednomístné) umožňují řidiči přizpůsobit chování LED diod otáčkám motoru různých typů vozidel.

    • Nastavitelné magnetické řadiče pádla

      Nové řadící páčky s magnetickými snímači umožňují jasnou a přesnou aktivaci, čímž pomáhají předcházet chybám při jízdě. Pro ještě větší všestrannost je poloha řadicích páček přizpůsobitelná se 4 různými konfiguracemi pro optimální manipulaci podle preferencí uživatele.

    • Kompatibilita nové generace

      Ferrari 488 GT3 Add-On je nativně kompatibilní se všemi základnami závodních kol Thrustmaster, a to díky dvěma držákům Quick Release, které uživatelům umožňují vybrat si příslušenství kompatibilní s jejich základnou závodních kol bez potřeby dalšího adaptéru. Tento systém uchycení nové generace zajišťuje přímý přenos mezi základnou závodního kola a ráfkem kola.

    • Replika v měřítku 1:1

      Replika volantu nejúspěšnějšího auta Ferrari v historii v životní velikosti. Ferrari 488 GT3 s více než 500 vítězstvími v šampionátu GT a ve vytrvalostních závodech. Tento oficiálně licencovaný ráfek byl speciálně navržen ve spolupráci s Ferrari, aby věrně zachycoval podstatu legendárního závodního auta a poskytoval pohlcující, realistický závodní zážitek.

 

Technická specifikace
Platforma: PC
PS4
PS5
Xbox ONE
Xbox Series
Řazení: Sekvenční - pádla pod volantem
Barva: černá
Rozměry: 31 x 17.5 x 7.5 cm
Hmotnost: 1,140 g

Obsah balení:

  • Volant Thrustmaster F488 GT3
  • Rychloupínací držák pro šroubovací základnu
  • Držák pro rychlé uvolnění pro základnu západky
  • Sada samolepicích podložek
  • 2x montážní klíč
  • Dokumentace
vivobook-15


Recenze na Thrustmaster F488 GT3 Add-On

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.