Thrustmaster eSwap Pro ovladač pro PS4, PC

Cena s DPH
3 119 Kč
Cena bez DPH: 2 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 406555
Thrustmaster

Thrustmaster eSwap Pro ovladač pro PS4, PC [4160726]

Thrustmaster přichází s novým kouskem příslušenství pro vaši konzoli PS4 nebo PC: jejich první profesionální ovladač, designovaný pro hráče, kteří chtějí vzít jejich herní zážitek na další úroveň, dosáhněte nové výšky výkonu a získejte nejlepší možné umístění s tímto profesionálním ovladačem.

eSwap představuje exkluzivní T-MOD technologii, která byla vyvíjena pro všechny herní styly díky její kompletně modulové ergonomii, komponenty průmyslové kvality, dedikovanou konfigurací softwaru pro ovladač a ekosystém dalších modulů, které nabízejí neomezené množství možností vylepšení vašeho ovladače přesně podle vašich potřeb (další dodatečné moduly jsou prodávány samostatně).

Tento produkt je oficiálně licencovaný pro zařízení PlayStation 4 a je také kompatibilní s PC se systémem Windows 10 (PC kompatibilita nebyla testována nebo schválena od Sony Interactive Entertainment).

  • T-MOD technologie a Hot Swap prvek vám nabízejí vyměňovat modul s ostatními-v jakémkoliv stádiu hry se nacházíte.
  • Extrémně precizní moduly a tlačítka s minimální odezvou, kvůli odolným a rychlým přepínačem, které vám zaručí dlouhotrvající životnost.
  • 4 extra, ergonomicky konfigurovatelné a premapovateľné zadní tlačítka. Nastavte si citlivost aktivace spouští. Přepínání mezi 2 různými před nastaveními přímo během hry.
  • Nekonečný ekosystém modulů (prodávaných samostatně) pro maximální univerzálnost a konstantně vylepšující herní komfort.
  • Dedikovaný PC software vám dovoluje nastavit všechny důležité nastavení ovladače (herní před nastavení, přemapování tlačítek a modulů, citlivost, vibrace, atd.).
  • Ovladač má kvalitní pletený napájecí kabel. Nemá však funkci Bluetooth a tudíž není možné bezdrátové hraní.



  • Recenze na Thrustmaster eSwap Pro ovladač pro PS4, PC

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.