Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - PS4Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - Xbox Series X|SThem’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 450932
ModusEN dabing

Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) [PS5]

Roztomilá zvířátka… bojující na život a na smrt!

Deluxe Edition obsahuje:

  • Them's Fightin' Herds plnou hru
  • Season Pass, který přináší čtyři další hratelné postavy, čtyři unikátní arény, exkluzivní balíček barevných palet (jednu pro každou postavu) a čtyři exkluzivní doplňky do pixelových lobby prostředí.
    *Season Pass bude k dispozici později.

O hře:

Oblíbená 2D bojovka Them's Fightin' Herds konečně přináší roztomilé zvířecí souboje také na herní konzole. Společně se spoustou jedinečných čtyřnohých postav navržených Lauren Faust, uznávanou tvůrkyní animovaných seriálů (jako je například Můj malý Pony: Přátelství je magické), nabízí tato obsahově vydatná bojovka i unikátní soubojové mechanismy, nádherné prostředí a dechberoucí animace. Naučte se základům při hraní epizodického příběhového režimu plného napínavých soubojů s bossy a poté využijte své nabyté schopnosti v online soubojích proti hráčům z celého světa s podporou síťového kódu zajišťujícího plynulý herní zážitek bez jakéhokoli zpoždění!


Klíčové vlastnosti

  • Zjednodušené válčení:
    Svádějte souboje s pomocí čtyř tlačítek, systému magie, vylepšeného super útoku a systému zabraňujícího provádění nekonečných komb.
  • Příběhový režim:
    Prožijte epizodické dobrodružství plné objevování, soubojových výzev, miniher a střetů s bossy!
  • Lokální i online hra více hráčů:
    Bojujte s přáteli u sebe doma nebo se postavte protivníkům z celého světa s podporou síťového kódu zajišťujícího plynulý herní zážitek bez jakéhokoli zpoždění.
  • Výuka a tréninkové režimy:
    Naučte se základům během výukových lekcí a vyzkoušejte si rozmanitá komba ve speciální tréninkové místnosti. Otestujte své dovednosti v předpřipravených kombo-výzvách nebo vytvářejte vlastní výzvy a sdílejte je se svými přáteli.
  • Přehrávání záznamů:
    Nahrajte si souboj a detailně jej zanalyzujte pěkně snímek po snímku.
  • Pixelová lobby prostředí:
    Zkoumejte při pohledu shora lobby prostředí vytvořené v pixelové grafice a setkávejte se v nich s ostatními hráči. Upravujte si svého avatara s pomocí doplňků nalezených v tajemných Solných dolech – minihře, ve které s ostatními hráči zkoumáte jeskynní komplex a při tom čelíte vlnám nepřátelských predátorů… i jeden druhému!
  • Dynamická hudba:
    Chytlavá hudba při soubojích se mění podle toho, kdo spolu právě bojuje, aby každý souboj působil jako epické utkání šampionů.

Trailer


Recenze na Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.