The Wonderful 101 (Remastered) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Wonderful 101 (Remastered) - PS4
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 409055
NighthawkEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 749 Kč

The Wonderful 101 (Remastered) [NSW]

Veďte armádu 100 úžasných z celého světa v této velkolepé akci! Tým hrdinů z celého světa se musí sjednotit, aby ochránil Zem před začarovanými mimozemskými útočníky! Tato skupina 100 Wonderful Ones spolupracuje a využívá své fantastické schopnosti na vytvoření různých forem. Ať už jde o obrovskou pěst anebo ostrou čepel, využijí svůj rozum a sílu na překonání úskalí a nebezpečí nepřátel! A posledním členům tohoto týmu odvážných hrdinů - jste Vy.

The Wonderful 101: Remastered nabízí bezprecedentní schopnost ovládat 100 hrdinů naráz, s plynulou kontrolou a dynamickými akcemi, které jsou charakteristickým znakem PlatinumGames. Všechno to spojuje pulzující bušivý příběh hrdinské statečnosti a přátelství, který stojí proti zlu a je to doteď nejambicióznější hra od společnosti PlatinumGames.

Hideki Kamiya, režisér The Wonderful 101, dohlížel na toto obnovení a přidal početné vylepšení s cílem zabezpečit, aby si tuto hru mohli lépe a důkladneji užívat všichni a na různých platformách, se zlepšenými vizuálními, snímkovacími a časy načítání pro vylepšený zážitek na všech frontách.

  • Více než 100 jedinečných a oslnivých hrdinů, ze kterých každý má svůj vlastní příběh a emblémy!
  • Vymeňte zbraně pomocí blesku se systémem Unite Morph! Nakreslete tvary na přepínání mezi meči, biči, kladivami a dalšími, abyste bojovali se strategií a s nadšením!
  • Unite Morphs mohou být více než jen zbraně! Sestavte závěsné kluzáky a mosty, abyste prošli propastmi, odrazili se a odpálili si cestu do velkých výšek! Použijte svou chytrost a svou sílu na vytrvalost a řešení hádanek!
  • Nezapomeňte, hrdinská je hlavně ochrana! Zachraňte občany, se kterými se potkáte a Vaše statečnost je bude inspirovat k UNITE UP posilnění!
  • Vaše mise se budou odehrávat po celém světě! Přes města, napříč mořským dnem, hluboko v džungli a na množství dalších zajímavých místech!




  • Recenze na The Wonderful 101 (Remastered)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.