The Texas Chain Saw Massacre Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Texas Chain Saw Massacre - PS4The Texas Chain Saw Massacre - Xbox Series X|S
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 463818
SumoEN dabing

The Texas Chain Saw Massacre [PS5]

 

Bonus pro nejrychlejší

Fyzická edice hry obsahuje exkluzivní plakát The Texas Chain Saw Massacre (do vyprodání zásob).

O hře

Texas. Začátek roku 1973.
Ana a skupina blízkých přátel se vydávají na cestu do malého prašného městečka Newt, TX, posledního známého místa, kde se nacházela Anina pohřešovaná sestra Maria. Pátrání skupiny se rychle změní v noční můru nepředstavitelných rozměrů, když omylem vtrhnou do domu Leatherfacea a jeho kanibalské rodiny. Skupina svázaná, mučená a ponechaná k smrti musí najít sílu, bránit se a utéct dříve, než bude pozdě. Díky strategické týmové hře pro více hráčů 3v4, Texas Chain Saw Massacre umožní hráčům skutečně zažít tuto ikonickou sérii. Jedinou otázkou je, kdo přežije a co z nich zůstane?

Klíčové vlastnosti

  • Texaský masakr motorovou pilou obsahuje místa zobrazená v klasickém hororovém filmu z roku 1974 nebo jím inspirovaná, kde se proti sobě postaví týmy obětí a rodiny ve smrtící hře na kočku a myš.
  • Tímový multiplayer 3v4, první pro asymetrický horor.
  • Oběti musí použít týmovou práci, stealth a všechny své schopnosti, aby se pokusili uniknout ze spárů Slaughter Family. Díky robustní metahře povzbuzující tvoření staveb a intenzivní, děsivé hratelnosti tým Victims najde šance, které jsou proti nim postaveny, když budou hledat nástroje, které potřebují k odemčení východů a útěk z pozemku.
  • Rodina Slaughterových musí uzamknout majetek a vypátrat každou oběť. Rodinu s ikonickým Leatherfacem, Cookem a Hitchhikerem z filmu doplní nové přírůstky Sissy a Johnny, které vznikly ve spolupráci s Kim Henkel, původní spisovatelkou Texaského masakru motorovou pilou. Rodina musí použít své speciální schopnosti a brutální povahu k pronásledování, zahnání do rohu a odeslání obětí jednu po druhé.

Trailer


Recenze na The Texas Chain Saw Massacre

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.