The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 414745
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] [PC digital]


V rozšíření The Sims 4: Hurá do práce! máte na pracovišti rozhodující slovo Vy! Aktivně ovládejte své Simíky dokud jsou v práci a rozhodněte, zda se vydají cestou povýšení, nebo budou hrozbou pro pracovní kolektiv! Zachraňujte bezpočet životů jako doktor, oslaďte život sousedům svými zlomyslnými vynálezy rozhodnete-li se pro vědeckou dráhu, nebo vyšetřujte zločiny a rozplétejte velké případy jako detektiv. Chcete-li být raději svým pánem, otevřete si vlastní obchod a staňte se similionářem! Vy rozhodněte, na kterou dráhu se Vaši Simíci vydají.


 

  • Staňte se lékařem a nemocnice se stane Vaším druhým domovem! Vyzkoušejte si vzrušující život doktora na pohotovosti a zachraňujte životy. Ale pozor, abyste byli za každých okolností soustředěni, přece jen léčíte pacienty, rodíte děti a provádíte chirurgické zákroky.
  • Staňte se detektivem a policejní stanice se stane Vaším druhým domovem! Vezměte svůj odznak a začněte řešit složité záhady. Jaká tajemství dokážete odhalit? Prohledávejte místa činu, vyslýchejte Simíky, zatýkejte zločince a snažte se propracovat z kadeta až na policejního šéfa.
  • Staňte se vědcem a vědecká laboratoř se stane Vaším druhým domovem!! Využijte svého prvotřídního analytického myšlení k vytvoření bláznivých vynálezů. Kombinujte jedinečné exempláře, dejte vzniknout ďábelským stvořením a rozhodněte, zda využijete svých vynálezů pro dobro, nebo k trýznění ostatních Simíků.
  • Rozběhněte svůj vlastní jedinečný byznys, po kterém jste vždy toužili. Otevřete si pekárnu, butik s oblečením, výtvarnou galerii, knihkupectví nebo něco jiného. Upravte každou jednotlivou stránku svého obchodu v režimu Stavba a sledujte, jak se simoleony jen sypou! Vyberte, co budete prodávat, veďte své zaměstnance a přesvědčte zákazníky, aby u Vás nakoupili. Ve svém podniku jste vlastními pány!
  • Naučte se nové schopnosti, které pomohou Simíkům vytvořit v The Sims 4 ještě úžasnější věci. Udělejte dokonalou fotku, nebo upečte a ozdobte chutnou lahůdku díky novým schopnostem fotografování a pečení. Vystavte své výtvory doma, nebo je předejte za nějaký ten simoleon.
  • Mimozemšťané přistáli! Odhalte, kteří Simíci nepocházejí z tohoto světa a objevte záhadnou mimozemskou dimenzi!


    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 4 CZ!

    Jedná se o digitální verzi hry The Sims 4: Hurá do práce CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.