The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) - PS4The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
 
Kód produktu: 456404
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition) [PS5]

 

O hře

Kde jedna stopa končí, druhá začíná...

O propletených osudech tří postav v Zemurii se rozhodne v této vrcholné kapitole série The Legend of Heroes! Vydejte se po stopách válečného hrdiny Reana Schwarzera, osvoboditele Lloyda Banningse a maskované záhady „C“ a volně přepínejte mezi každou z jejich cest pomocí systému Crossroads.

Lloyd Bannings, vůdce speciální podpůrné sekce policejního oddělení Crossbell, se ocitne v boji za svobodu svého města poté, co oslavy nezávislosti Crossbell přeruší náhlé opětovné objevení se staré hrozby. Po událostech Velkého soumraku se erebonský hrdina Rean Schwarzer a jeho studenti vracejí k životu v areálu pobočky. Tento těkavý klid je však narušen objevením se nové hrozby.

Když se bývalý generální guvernér Crossbell náhle vrátí a vznese si nárok na městský stát, čtyři postavy vykonávají tajnou misi, aby vyšetřili jeho činy. Jejich vůdce je „C“, maskovaný jednotlivec, který podle všeho používá stejné kódové jméno jako vůdce Fronty za osvobození Impéria. Ale s jakým cílem?

Klíčové vlastnosti

  • Tři jedinečné cesty
    Zažijte tři různé příběhové oblouky a kdykoli mezi nimi přepínejte pomocí systému Crossroads. Navíc objevte vedlejší epizody, abyste naplno rozvinuli postavy a svět Zemurie.

  • Snění do reality
    Vstupte do Koridoru True Reverie, který vám umožní potkat a naverbovat nové postavy z celé Zemurie, vstoupit do náhodně vygenerovaných kobek, abyste si otestovali svoji odvahu, a zahrát si spoustu mini her.

  • Paragons of Combat
    Využijte umění, Brave Orders a mazané taktiky, abyste zvítězili v boji. Ovládněte nový systém United Front a využijte síly celého svého týmu, abyste zdecimovali nepřátele a zároveň posílili sebe.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra The Legend of Heroes: Trails into Reverie
  • Digitální Soundtrack
  • Mini Art Book

Trailer


Recenze na The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.