Teslagrad Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Teslagrad - PC CDTeslagrad - PS4Teslagrad - PS3
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 401438
SoedescoEN dabing

Teslagrad [NSW]


Vaše cesta začíná... zradná věž... odhalte její tajemství!
Teslagrad je 2D logická plošinovka s akčními prvkami, kde jsou magnetizmus a další elektromagnetické síly klíčem k postupu hrou a i k odhalení tajemství ukrytých v dlouho opuštěné věži Tesla. Získejte nové schopnosti, abyste mohli prozkoumat nelineární svět s více než 100 nádherně ručně malovanými prostředími ve steampunkem inspirované vizi staré Evropy.
Ve hře jste malým chlapcem, který se náhle ocitá zapletený do dávno zapomenutého spřísahání proti despotickému královi, který vládl národu železnou pěstí několik let. Vydejte se na dobrodružství vyprávěné bez slov a pište svůj vlastní osud. Vyzbrojený starověkou Teslamancer technologií a svou vlastní vynalézavostí a kreativitou vede Vaše cesta k věži Tesla a ještě dál.
  • Podrobte svůj smysl pro logiku zkoušce a manipulujte svět okolo sebe s využitím elektřiny a magnetizmu, klíčových elementů hry. Hlavolamy jsou na stupnici od "pff, to vůbec není tak těžké" po úplně frustrující, kdy byste nejraději rozbili svou klávesnici a rozhryzli ovladač.
  • Najděte si cestu přes bohaté 2D ručně malované prostředí k věži Tesla a používejte přitom úžasné nové předměty.
  • Jste už unavení ze všech těch slov ve videohrách? Nembojte se, Teslagrad nenabízí jediný úryvwk textu, anebo dialog. Všechno je čistě vizuální a celý příběh je vyprávěný přes to, co vidíte (a někdy i přes to, co nevidíte).
  • Objevte ohromující prostředí, které představuje nový svět inspirovaný steampunkovou vizí staré Evropy.
  • Použijte svoje zručnosti a důvtip na překonání 5 neuvěřitelných finálních bossů, kteří jsou celí nažhavení Vás demagnetizovat.
  • Žádné načítavání, bez grafického uživatelského rozhraní, žádné videosekvence. Jen hra a Vy.
  • Úžasný mix klasické orchestrální hudby s nádychem ruské inspirace a nespočetné množství metalových hitů a elektro záležitostí.


Recenze na Teslagrad

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.