Tesla Solar Panel 5W

699 Kč
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 467382
Tesla

Tesla Solar Panel 5W [TSL-CAM-SOL5W]

Solární panel TESLA 5W

Inteligentně dobijte bezpečnostní kamery baterie. A co je nejdůležitější, levně as nulovou uhlíkovou stopou. TESLA Solar Panel 5W bude napájet jakoukoli kameru s nabíjecím portem USB-C. Je to ideální způsob napájení zařízení, například na chatě, u srubu nebo na odlehlém pozemku. K nabíjení bezpečnostní kamery používejte stabilní a spolehlivý zdroj napájení. Se solárním panelem bude jeho celodenní provoz bezplatný a ekologický. Bez elektřiny snadno a rychle zajistíte i odlehlá místa a vnější části budov.

O produktu

    • Nabíjí přes USB-C
      Solární panel nabízí perfektní kompatibilitu s baterií TESLA Smart Camera 360 4G - pokud na něj svítí přímé slunce alespoň hodinu denně, poskytne energii pro nepřetržitý provoz ve dne iv noci . Nabíjí však jakékoli zařízení, které rezonuje s jeho parametry (USB-C, 6 V, 0,83 A a 5 W).

    • Energetická soběstačnost se rovná úsporám
      Dostatek sluneční energie znamená nulové náklady na elektrickou energii a nulové emise skleníkových plynů. Je to perfektní a v dnešní době velmi vyhledávané offgridové řešení, tzn. soběstačné i bez inženýrských sítí. A bude sloužit léta! Moderní solární panely jsou vyrobeny dobře, mají dlouhou životnost a odolávají i špatným povětrnostním podmínkám.

  • Jednoduché uvedení do provozu a online ovládání
    Instalace zařízení není raketová věda. Kdokoli to může udělat okamžitě. Solární panel jednoduše umístíte na slunné místo a připojíte jej kabelem ke kameře nebo jinému zařízení. Už žádné vodiče, žádné rušení elektrického vedení. Připojením fotoaparátu k mobilní aplikaci Tesla Smart můžete sledovat stav nabití vašeho zařízení. Z telefonu si můžete rychle a odkudkoli ověřit, zda má kamera dostatek energie a zda není třeba solární panel umístit na slunečnější místo. Aplikace je v češtině a je dostupná pro Android a iOS.

Klíčové vlastnosti

  • Jednoduchá instalace
  • USB-C připojení
  • 3 metrový kabel
  • Třída krytí IP65

 

Technická specifikace
Druh panelu Fotovoltický
Provedení Pevný rám
Počet článků 1
Výkon (Wp) 6
Výkon (W) 5
Odolnost IP65
Délka kabelu 3 m
Rozměry 174 x 163 x 12,5 mm
Hmodnost Do 5,99 kg

Obsah balení:

  • Solární panel Tesla
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Solar Panel 5W

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.