Tesla Smart ZigBee Hub

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 448792
Tesla

Tesla Smart ZigBee Hub [TSL-GW-GT01ZG]

Jen jedna krabička a spousta možností! Právě to je ZigBee Smart Hub. Přístroj, který má vše pod kontrolou a nic mu neunikne. Díky němu se váš domov promění v inteligentní domácnost budoucnosti.

O produktu

  • Technologie ZigBee
    ZigBee umožňuje vzájemnou komunikaci mezi prvky inteligentní domácnosti, které protokol ZigBee používají. Díky tomu stávají ještě více soběstačnými. Je velmi bezpečný a stabilní. Tím pádem se na něj můžete klidně spolehnout. Protokol ZigBee vytvoří síť, a právě ZigBee Smart Hub se v ní stane jakousi základnou pro všechny ostatní přístroje, které podporují protokol ZigBee.
  • Velký dosah a pokrytí
    Produkty, které používají protokol ZigBee jsou vybaveny dosahem až 50m. Každý produkt chytré domácnosti, který ZigBee také používá, navíc rozšiřuje pokrytí.
  • Ovládání chytrými asistenty
    Smart ZigBee Hub si skvěle rozumí s inteligentními, osobními asistenty Amazon Alexa a Google Assistant. Ti dokáží zareagovat na váš hlasový povel a daný úkol předat dál, samotným spotřebičům. Ovládat produkt je také možné díky chytré aplikaci ve vašem chytrém telefonu či tabletu. Aplikaci lze stáhnout na zařízení s operačními systémy iOS a Android.
  • Jednoduché ovládání
    S nastavením a ovládáním Tesla Smart ZigBee Hub si nemusíte lámat hlavu. Pomůže vám s tím aplikace Tesla Smart, kterou zvládne ovládat i ten, který se v moderních technologiích příliš nevyzná. Produkt je důležitý hlavně pro přístroje, které komunikují přes protokol ZigBee. Bez něj se v inteligentní ZigBee domácnosti neobejdete.

 

Technická specifikace
Napájení DC 5V, 1A
Provozní teplota -10 až 40 °C
Bezdrátové připojení Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, ZigBee IEEE 802.15.5
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry 64,7 x 64,7 x 11,6 mm
Hmotnost 108 g

Obsah prodejního balení

  • Centrální jednotka Smart ZigBee Hub
  • Napájecí kabel a adaptér
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Tesla Smart ZigBee Hub

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.