Tesla Smart Sonický zubní kartáček TS200, zelená

Cena s DPH
1 090 Kč
Cena bez DPH: 901 Kč
 
 
Kód produktu: 464413
Tesla

Tesla Smart Sonický zubní kartáček TS200, zelená [TSL-PC-TS200G]

 

Dokonalý úsměv za každých okolností!

Dostaňte kvalitu čištění zubů na novou úroveň se sonickými kartáčky TESLA Smart Toothbrush Sonic TS200. Sonický kartáček Tesla Smart Toothbrush Sonic TS200 vám pomůže udělat z nudné denní rutiny příjemný čistící rituál. Kromě individuálního nastavení čistících režimů nabízí řadu praktických funkcí, jako jsou dvouminutový časovač, 30sekundový interval nebo spárování s chytrou aplikací TESLA Smart.

O produktu

    • Individuální nastavení čistících režimů
      Kartáček TESLA TS200 je navržen tak, aby vyhovoval potřebám každého uživatele. Vybírat můžete z režimu Standard pro každodenní použití, Light módu vhodného pro citlivé zuby, režimu Gum Care pro jedince s citlivými dásněmi nebo s implantáty či rovnátky, nebo můžete zvolit Whitening mód, který díky frekvenci kmitů hlavice nárazově odstraní plak i zubní kámen. V mobilní aplikaci lze navíc pro každý z těchto režimů nastavit také sílu čištění – jemnou, střední nebo silnou. Sonický kartáček pomocí Bluetooth jednoduše spárujete s aplikací Tesla Smart. Ta se stane parťákem pro sledování vašich návyků při čištění zubů. Poskytne vám přehledné záznamy, informace o průměrném čase čištění, potřebě dobít kartáček či vyměnit hlavici a procesem čištění vás navíc provede.

    • Čas i kvalita čištění pod kontrolou
      Když je řeč o správné ústní hygieně, měli bychom dodržovat několik pravidel. Tím základním je doba čištění alespoň dvě minuty. Tu vám sonický kartáček od TESLY pohlídá s pomocí dvouminutového časovače, díky kterému se po uběhnutí ideální doby automaticky vypne. Důležité je myslet také na rovnoměrnost čištění, kdy je třeba věnovat se všem segmentům chrupu. S tím vám pomůže 30minutový interval, který lehkým zavibrováním upozorní na potřebu změnit segment čištění.

  • Jednou aplikací ovládáte všechny produkty
    Není nic jednoduššího než ovládat celou domácnost ze svého telefonu. A právě chytrá aplikace vám to umožní. Nemusíte se bát žádného zdlouhavého nastavování nebo složitého ovládání. Aplikace je navíc v češtině, takže jí budete dokonale rozumět. Vše je zkrátka připraveno tak, aby pro vás byla práce s aplikací co nejpříjemnější. Aplikace vás pořád informuje o všem důležitém, takže máte přehled o tom, co se doma děje. Ovládat chytré přístroje pak můžete odkudkoli díky komunikaci přes internet. Je tak jedno, kde se právě nacházíte, vaše domácnost vás bude poslouchat odkudkoli.

Klíčové vlastnosti

  • 42 000 kmitů za minutu
  • 4 režimy čištění a možnost nastavení intenzity
  • Praktický 2-minutový časovač
  • 30sekundový interval pro rovnoměrné čištění
  • Výdrž baterie až 30 dní (120 minut čištění)
  • Propojení s chytrou aplikací TESLA Smart

 

Technická specifikace
Typ zubního kartáčku Sonická
Otáčky 42 000 kmitů za minutu
Napětí/výkon 1,5 W
Doba nabíjení 9 hodin
Nabíjení USB-C kabel
Provozní čas 30 dní (120 minut čištění)
Kapacita baterie 3,7 V / 1.500 mAh lithiová baterie
Ochrana vody IPX7
Konektivita Bluetooth
TESLA Smart aplikace kompatibilita Google Android 6.0+ , Apple iOS 11.0+
Režimy čištění Light Mode
Whitening Mode
Standard Mode
Gum Care Mode
Vlastnosti Časovač (2 minuty)
30sekundový interval
LED indikátor nabití
Hmotnost 355 g

Obsah balení:

  • 1x kartáček
  • 3x hlavice
  • 1x manuál
  • 1x usb kabel
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Sonický zubní kartáček TS200, zelená

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.