Tesla Smart Sensor Water

Cena s DPH
379 Kč
Cena bez DPH: 313 Kč
 
 
Kód produktu: 448716
Tesla

Tesla Smart Sensor Water [TSL-SEN-WATER]

Inteligentní senzor upozorní v případě úniku vody

Prasklé potrubí, špatné těsnění nebo zapomenutá, přetékající vana. To vše může způsobit, že váš domov bude vypadat spíše jako brouzdaliště. Avšak se senzorem pro únik vody Tesla Smart Sensor Water budete v takových situacích moci včas reagovat a předejít tak těm největším škodám. Pro zajištění plné funkčnosti produktu doporučujeme propojení s centrální jednotkou Tesla Smart ZigBee hub.

O produktu

    • Ani si ho nevšimnete
      Tesla Smart Sensor Water je plně bezdrátová a energii zde zajišťuje pouze jedna baterie. Vzhledem k velmi úspornému energetickému režimu je výdrž baterie skutečně dlouhá. Navíc senzor sám požádá o výměnu v případě, že dojde k jejímu vybití. Díky skvělému designu a vysoké spolehlivosti skvěle zapadne do každého interiéru a nikdy vás nezklame.

    • Nastavte si jej, jak jen chcete
      Senzory Tesla využívají protokol ZigBee. Tento protokol propojuje senzory chytré domácnosti a umožňuje komunikaci mezi nimi. Vy sami si potom zvolíte, jak přesně budete senzor používat. Na výběr je z několika variabilních režimů, které mohou být následně upraveny podle různých scénářů.

    • Výdrž na jednotku
      Všechny senzory Tesla jsou energeticky velmi nenáročné. Tesla Smart Water si s jednou baterií vystačí až dva roky.

    • Asistenti si s ním rozumějí
      Díky Tesla Smart ZigBee Hub spárujete senzor s chytrou aplikací Tesla Smart, která si rozumí s mobilními operačními systémy iOS a Android. Aplikaci pak použijete pro veškeré nastavení přístroje. Tato aplikace si mimo jiné rozumí také s inteligentními, osobními asistenty Google Assistant a Amazon Alexa.

    • Se senzory vám už nic neunikne
      Protokol ZigBee je velmi stabilní, nemusíte se tak bát nějakého výpadku nebo selhání ze strany přístrojů, které tuto technologii používají. Senzor pro detekci úniku vody bude vždy připraven okamžitě vás informovat v případě, že zaznamená potopu.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patří do skupiny, která používá protokol ZigBee pomocí kterého mezi sebou produkty komunikují. Pro správné fungování těchto produktů je nutné mít součástí chytré domácnosti i centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta vytvoří společnou síť pro tyto produkty a umožňuje jim na sebe vzájemně reagovat. Například v případě, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenou hodnotu, lze přes Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vědět odvlhčovače vzduchu, který se spustí.

Klíčové vlastnosti

  • Energeticky nenáročný senzor
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Možnost využívání hlasových povelů
  • Dosah systému je až 50 m

 

Technická specifikace
Napájení DC 3 V (CR2032 baterie)
Sledování stavu baterie Ano
Životnost baterie 1 a více let (při použití 20krát za den)
Bezdrátové připojení ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Provozní teplota 0 až 55 °C
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Rozměry Průměr - 50 x 18 mm

Obsah balení:

  • Smart Sensor Water
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Sensor Water

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.