Tesla Smart Robot Vacuum Laser AI200 robotický vysavač, černý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 999 Kč
Cena bez DPH: 5 784 Kč
 
 
Kód produktu: 471031
Tesla

Tesla Smart Robot Vacuum Laser AI200 robotický vysavač, černý [TSL-VC-AI200]


Vylepšete si domácnost a zjednodušte si život s inteligentním robotickým vysavačem

Pozvěte si domov výkonného a chytrého pomocníka s pokročilými funkcemi, který vysaje i vytře. TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 díky mapování a laserové navigaci uklidí v konkrétních místnostech dle Vašeho zadání. O důkladnost se postará sací výkon 3000 Pa a výdrž až 130 minut na jedno nabití. Úplnou kontrolu a nastavení automatizací zajistí propojení s aplikací Tesla Smart. Pracovat tak může, i když nejste doma, obávat se o něj nemusíte, má bezpečnostní senzory proti pádu i kolizi. Vylepšete si domácnost a zjednodušte si život s inteligentním robotickým vysavačem. Na pravidelný úklid bude myslet za Vás!

O produktu

    • Špičkové parametry i senzory
      TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 si dokáže zmapovat celou domácnost. Pomocí aplikace jednoduše vytvoříte úklidové zóny i virtuální zdi a určíte místa, která má uklidit důkladněji, nebo se jim naopak vyhnout. Nespadne ani ze schodů a díky senzoru kolize nebude ani zmateně narážet do nábytku, správnou orientaci v prostoru mu zajišťuje navigační systém s laserem. Překážkou pro něj není ani větší domácnost. Všechny nečistoty a prach z různých povrchů pojme do objemné nádobky na prach (600 ml) ak vytírání má dostatečně velkou nádržku na vodu (350 ml). S baterií o kapacitě 2 500 mAh zvládne na jedno nabití pracovat až 130 minut. A pokud bude potřeba vysávat déle, sám se automaticky vrátí do nabíjecí stanice a po dobití svou práci dokončí.

    • Inteligentní funkce, automatizace i scénáře
      Přáli byste si pravidelný úklid každý den v 9 hodin? Nebo chcete jen posílat robota do konkrétních místností podle aktuálních potřeb? To vše lze díky aplikaci Tesla Smart, přes kterou jedním kliknutím úklid spustíte nebo v ní nastavíte praktické automatizace. Ovládat ho můžete také hlasem prostřednictvím šikovných asistentů Amazon Alexa a Google Home. Propojením s chytrou domácností můžete navíc vytvářet chytré scénáře. TESLA Smart Vacuum Cleaner Laser AI200 může například zahájit úklid, jakmile odejdete z domu, nebo naopak přestat v momentě, kdy zapnete televizi.

    • Jednou aplikací ovládáte všechny produkty
      Není nic jednoduššího než ovládat celou domácnost ze svého telefonu. A právě chytrá aplikace Tesla Smart dostupná pro Android i iOS vám to umožní. Nemusíte se bát žádného zdlouhavého nastavování nebo složitého ovládání. Aplikace je navíc v češtině, takže jí budete dokonale rozumět. Vše je zkrátka připraveno tak, aby pro vás byla práce s aplikací co nejpříjemnější. Aplikace vás pořád informuje o všem důležitém, takže máte přehled o tom, co se doma děje. Ovládat chytré přístroje pak můžete odkudkoli díky komunikaci přes internet. Je tak jedno, kde se právě nacházíte, vaše domácnost vás bude poslouchat odkudkoli.


Klíčové vlastnosti

  • Vytváří mapy a uklízí podle zadaných zón
  • Využívá laserovou navigaci
  • Detekuje překážky a vyhne se jim
  • Vysoký sací výkon 3 000 Pa
  • Až 130 minut v provozu při plném nabití
  • Vysaje, ale také perfektně vytře

 

Technická specifikace
 
Příkon 17 W
Pracovní teplota 0 - 40 °C
Rozměry 330 x 94 mm
Kapacita baterie 2600 mAh
Sací výkon 3 000 Pa
Navigace Laser
Doba nabíjení 5-6 h
Doba vysávání Max. 130 min
Objem prachové nádoby 0,6 l
Objem nádržky na vodu 0,35 l
Vlastnosti Virtuální stěna
mopování
senzor proti pádu
senzor kolize
automatické nabíjení
hlasové ovládání
manuální ovládání
Připojení Wi-Fi 802.11b/g/n
Aplikace Tesla Smart app pro Android a iOS
Jazyk aplikace EN, CS, CS, PL, HU, DE, SL

Obsah balení:

  • Tesla Smart Robot Vacuum Laser AI200
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Robot Vacuum Laser AI200 robotický vysavač, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.