Tesla Smart Camera Outdoor 2K

1 499 Kč
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 448608
Tesla

Tesla Smart Camera Outdoor 2K [TSL-CAM-BULLET3Q]

Chytrá vnější kamera s ostrým zrakem

Mít neustálý přehled, co se kolem vašeho domu děje? Chytrá venkovní kamera vytvoří detailní záznam, má rozšířené audiofunkce a chytré detektory, které vás na nebezpečí upozorní v reálném čase. Kameru jednoduše ovládáte pomocí mobilní aplikace, která je pro iOS i Android dostupná v češtině.

O produktu

    • Pokročilé funkce nové generace
      Vylepšené chytré scény vám přináší soukromý režim: Nechte kameru vypnutou, když jste právě doma. V aplikaci Tesla Smart jednoduše nastavíte čas, kdy má být kamera aktivní a hlídat prostor vaší domácnosti. Jednoduše nastavitelná je i detekce pohybu v rámci zorného pole kamery. Ideální je tak nechat detekci působit například v prostoru dveří nebo oken. Modernizovaný hardware inteligentní kamery je navíc ukryt v těle se zcela novým designem.

    • Inteligentní funkce
      Kamera Tesla Smart Camera Outdoor 2K sama rozpozná neobvyklý zvuk a pohyb a v reálném čase vás prostřednictvím smartphonu upozorní, pokud například někdo rozbije okno nebo uslyšíte vytrvalý pláč dítěte. Vysoce kvalitní videozáznamy se ukládají spolu se zvukem a díky obousměrnému zvuku můžete například odradit nevítané návštěvníky tím, že na nich promluvíte odkudkoli na světě.

    • Navrženo pro všechny podmínky
      Tato inteligentní kamera je vodotěsná, má stupeň krytí IP65, bez problémů odolá přívalovému dešti a prachu a bude zachycovat dění kolem sebe za jakýchkoli podmínek. Kromě toho díky světlu LED a přídavnému bílému osvětlení zachycuje kamera Tesla Smart Outdoor 2K vysoce kvalitní a detailní záběry na vzdálenost až 15 m i ve tmě, soumraku nebo bouři.

    • Rozšířené možnosti nastavení
      Nechcete být neustále pod dohledem kamery a chcete, aby nahrávala jen tehdy, když jste v práci nebo na dovolené? Jednoduše nastavte soukromý režim tak, aby se například každý den po 17:00 až do půlnoci automaticky vypnul. Nebo upravte zorné pole, na které fotoaparát zaostřuje. Kromě většího respektu k soukromí a nového designu přináší generace 2022 vylepšené inteligentní scény, modernizovaný hardware a řadu možností přizpůsobení.

  • Široké možnosti připojení
    Inteligentní kamera synchronizuje data s chytrým telefonem a ukládá snímky do cloudu nebo na kartu SD podle vašich preferencí. Aplikace Tesla Smart je v češtině a funguje se všemi operačními systémy Android a iOS a je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa. Zařízení se napájí z elektrické zásuvky.

Klíčové vlastnosti

  • Inteligentní detekce pohybu a zvuku
  • Barevné noční vidění
  • Odolnost vůči vodě a prachu
  • Dosah až 15 m
  • Připojení pomocí aplikace Tesla Smart

 

Technická specifikace
Napájení DC 12 V, 1 A
Rozlišení 2560 x 1440
Snímací senzor 1/2.9'' 4MPx, CMOS
IR dosah Do 15 m
Objektiv 2.9 mm@F2.0
Bezdrátové připojení Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Úložiště MicroSD karta, cloudové úložiště, NVR
Rozměry 63 x 160 x 191 mm

Obsah balení:

  • Inteligentní kamera Tesla 360
  • Napájecí adaptér
  • Dokumentace
 


Recenze na Tesla Smart Camera Outdoor 2K

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.