Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub)

Cena s DPH
3 459 Kč
Cena bez DPH: 2 859 Kč
 
 
Kód produktu: 448718
Tesla

Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) [TSL-BNDL-BASIC]

Šikovný senzor teploty a vlhkosti udělá vše pro Váš komfort

Tesla Smart Bundle Basic obsahující 3 termostatické hlavice a centrální jednotku ZigBee Hub. Pro inteligentní vytápění radiátory včetně vzdáleného řízení, rychlá změna teploty přímo na hlavici i dálkové bezdrátové ovládání pomocí doprovodné mobilní aplikace Tesla Smart. Bezdrátové připojení ZigBee IEEE, prázdninový režim, automatický a manuální režim, ecorežim, offset teploty, detekce otevřeného okna pro dosažení úspor, automatizace závislá na poloze a další funkce. Jednoduchá instalace, kompatibilní s ventily M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL. Pro zajištění plné funkčnosti produktu doporučujeme propojení s centrální jednotkou Tesla Smart ZigBee hub.

O produktu

    • Vychytané vytápění
      Tesla Smart Bundle Basic obsahující 3 termostatické hlavice a centrální jednotku poskytne inteligentní řešení vytápění vaší domácnosti. Se snadno čitelným LCD podsvíceným displejem a velkými tlačítky je ovládání ventilu velmi jednoduché. Tlačítky můžete nastavit požadovanou teplotu, stejně tak přecházet mezi jednotlivými funkcemi. Termostatická hlavice Tesla Smart byla vyvinuta za účelem snížení spotřeby energie při vytápění nebo chlazení vašeho domu, inteligentní technologie tak pomůže použít jen tolik energie, kolik je zapotřebí, aniž byste obětovali pohodlí. Je vybavena detekcí otevřeného okna, prázdninovým režimem, automatickým a manuálním režimem, ECO režimem či offsetem teploty!

    • Inteligentní systém s automatizacemi na míru
      Inteligentní termostatická hlavice Tesla Smart spolu s centrální jednotkou Zigbee Hub usnadní a zpříjemní váš chod domácnosti. Po spárování se ZigBee komunikačním protokolem a zároveň s mobilní aplikací Tesla Smart si tak budete moci plně dopřát všechny vychytané funkce, které tato hlavice nabízí. Kromě mnoha režimů, maximální úspory a mnoho dalších, hlavice s vaším svolením může také přistupovat k informacím o poloze vašeho telefonu a tím automatizovat i například vytápění vaší domácnosti. Může automaticky zvýšit teplotu, když se blížíte domů a naopak radiátor vypnout, když z domu odejdete!

  • Protokol ZigBee
    Produkt patří do skupiny, která používá protokol ZigBee pomocí kterého mezi sebou produkty komunikují. Pro správné fungování těchto produktů je nutné mít součástí chytré domácnosti i centrální jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Ta vytvoří společnou síť pro tyto produkty a umožňuje jim na sebe vzájemně reagovat. Například v případě, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenou hodnotu, lze přes Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vědět odvlhčovače vzduchu, který se spustí.

Klíčové vlastnosti

  • 3× termostatická hlavice + centrální jednotka ZigBee Hub
  • Termostatická hlavice pro inteligentní řízení vytápění radiátory
  • Bezdrátové připojení přes komunikační protokol ZigBee
  • Podsvícený LCD displej s vynikající čitelností a velkými tlačítky
  • Automatizace závislá na poloze, detekce otevřeného okna a další funkce
  • Automatický, manuální, prázdninový či eco režim, offset teploty
  • Kompatibilní s ventily typu RA, RAV, RAVL, M30, M28 a Danfoss/li>
  • Výdrž baterie až 18 měsíců, ZigBee Hub s napájením ze sítě
  • Doprovodná aplikace Tesla Smart pro Android i iOS

 

Technická specifikace
Umístění Radiátor
Typ ventilu RA, RAV, RAVL, M30, M28, Danfoss
Možnost programování Ano
Bezdrátové připojení ZigBee
Aplikace Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS
Baterie 2× 1.5 V LR6 / AA
Rozměry hlavice 55.3 × 54 × 98.3 mm
Napájení ZigBee Hub Ze sítě
Rozměry ZigBee Hub 64 × 64 × 18 mm

Obsah balení:

  • 1 × Tesla Smart ZigBee Hub
  • 3 × Tesla Smart Thermostatic Valve
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.