Tesla Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 390 Kč
Cena bez DPH: 3 628 Kč
 
 
Kód produktu: 466541
Tesla

Tesla Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer [TSL-BT-PHD]

Vysoušeč vlasů TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer

Fény se staly nedílnou součástí koupelen. TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer je však více než fén, se svými praktickými funkcemi a vlastnostmi vlasy také chrání, tvaruje a fixuje. Díky jeho práci bude váš účes zářivě hladký, lesklý a dlouhotrvající.

O produktu

    • Personalizovaná domácí péče
      Někdo preferuje nižší teploty fénování a slabší foukání, někdo výkon na maximum. S TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer zvolíte úroveň teploty i proudění podle typů vlasů a vlastních preferencí. Obě funkce ovládnete snadno tlačítky na držadle a nastavení překontrolujete podle LED kontrolky .
      Možnost volby nabízí také nástavce. Součástí fénu jsou dvě tvarovací trysky nebo koncentrátory (malá a velká), které pomáhají nasměrovat proudící vzduch do konkrétního místa. S pomocí plochého či kulatého kartáče tak účes doladíte k dokonalosti. Rotační magnetický difuzér zase zajistí objem a přirozeně vytvaruje lokny.
      Výsledný styling pak stisknutím tlačítka Cold Shot zafixujete studeným vzduchem, který zároveň dodá vlasům hebkost a jemnost. Všechna vaše nastavení teploty a proudění si navíc vysoušeč díky paměťové funkci zapamatuje. Při dalším spuštění tak rovnou sám všechno navolí, aby používání bylo co nejkomfortnější.

    • Rychlost i ochrana v jednom
      Čím kratší fénování, tím lépe pro vlasy. Aby vysoušení bylo rychlé, účinné a co nejbezpečnější, disponuje TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer ionizátorem, který generuje přes 5 milionů ionizačních impulsů na cm3. Tato technologie dokáže vlasy vysušit za kratší dobu, chrání je před přesušením, dodává jim potřebnou vlhkost a eliminuje statickou elektřinu. Vlasy se tak méně lámou, všude možně nepoletují a účes je hladší, jemnější a lesklejší. Rychlost a účinnost zajišťují i profesionální magnetické trysky s otáčením o 360 stupňů a motor s až 110 tisíci otáčkami za minutu a výkonem 1500 W.

    • Čištění i skladování jedna radost
      S TESLA Professional BLDC Neutralizování Ion Hairdryer docílíte i toho, že váš vysoušeč bude vždy dokonale čistý. Tato procedura je s ním totiž hračka. Stačí na pět sekund podržet tlačítka teploty a proudění vzduchu a motor se po dobu 15 sekund sám hloubkově vyčistí. Případné závady navíc také vyhledá sám, disponuje totiž automatickou diagnostikou systému. A až jej budete ukládat do skříňky, rukojetí jednoduše otočíte a držadlo sklopíte. Nezabere tak zbytečně mnoho místa, a proto si jej s radostí vždy přibalíte i do kufru, ať už zamíříte kamkoli.

  • Jednou aplikací ovládáte všechny produkty
    Není nic jednoduššího než ovládat celou domácnost ze svého telefonu. A právě chytrá aplikace vám to umožní. Nemusíte se bát žádného zdlouhavého nastavování nebo složitého ovládání. Aplikace je navíc v češtině, takže jí budete dokonale rozumět. Vše je zkrátka připraveno tak, aby pro vás byla práce s aplikací co nejpříjemnější. Aplikace vás pořád informuje o všem důležitém, takže máte přehled o tom, co se doma děje. Ovládat chytré přístroje pak můžete odkudkoli díky komunikaci přes internet. Je tak jedno, kde se právě nacházíte, vaše domácnost vás bude poslouchat odkudkoli.

Klíčové vlastnosti

  • 3 nástavce (malý a velký koncentrátor a difuzér)
  • ionizátor vzduchu pro zářivý účes
  • 3 možnosti nastavení teploty
  • studený vzduch pro fixaci
  • 3 úrovně proudění vzduchu
  • paměťová funkce
  • automatické čištění i diagnostika systému
  • sklopné držadlo a 2,8m dlouhý kabel

 

Technická specifikace
Napájení/b> 220–240 V AC 50/60Hz
Výkon 1500 W
Hlučnost 67 db
Délka kabelu 2,8 m
Maximální otáčky motoru ±110 000 otáček/minutu
Úrovně teploty 3
Úrovně proudění vzduchu 3
Vlastnosti Automatické čištění
Ionizace , Tlačítko Cold Shot (studený vzduch)
Funkce paměti
Automatická diagnostika systému
Automatické vypínání
Ochranná funkce NTC
Rozměry 1,32 kg

Obsah balení:

  • vysoušeč vlasů
  • difuzer
  • stylingové trysky (malá, velká)
  • manuál
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.