Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
3 990 Kč
Cena bez DPH: 3 298 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 475206
Tesla

Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor [TSL-BT-IPLPRO]


Všestranný epilátor na celé tělo

Epilátor Tesla Ice Cooling IPL Pro je všestranný epilátor pro celé tělo, který nabízí účinnou a dlouhotrvající redukci chloupků na různých částech těla. Dokáže účinně ošetřit větší plochy jako záda, hrudník, paže, břicho, linie bikin, stehna a lýtka, proto nabízí komplexní řešení pro dosažení hladké pokožky bez chloupků po celém těle.

O produktu

    • Vysoce kvalitní technologie
      Trubice lampy je vyrobena z křemene, který díky svým vynikajícím optickým vlastnostem umožňuje účinný a přesný přenos světla během procesu epilace intenzivním pulzním světlem. Vysoce kvalitní křemenná trubice zajišťuje rovnoměrnou distribuci světla a pomáhá maximalizovat účinek epilace. Použitou vysoce výkonnou lampu není třeba měnit. Na základě běžného používání jedním uživatelem lze spotřebič používat mnoho let.

    • Funkce omlazení pokožky
      Epilátor Tesla Ice Cooling IPL nabízí inovativní funkci omlazení pokožky, která pomáhá revitalizovat a oživovat vzhled pokožky. Pomocí technologie intenzivního pulzního světla (IPL) v kombinaci s pokročilou funkcí chlazení se účinně zaměřuje na známky stárnutí, jako jsou jemné linky, vrásky a pigmentové skvrny, a redukuje je. Toto neinvazivní ošetření podporuje tvorbu kolagenu, což přispívá k hladší a zářivější pleti a mladistvějšímu vzhledu.

    • Dotykový displej z tekutých krystalů
      Epilátor Tesla Ice Cooling IPL Pro je vybaven špičkovým displejem z tekutých krystalů (LCD) s uživatelsky přívětivým dotykovým rozhraním. LCD displej umožňuje výběr z 5 různých úrovní intenzity, které jsou uzpůsobeny pro různé oblasti těla a citlivost, což umožňuje individuální nastavení a komfortnější ošetření. Díky intuitivnímu dotykovému ovládání lze snadno přepínat mezi třemi dostupnými režimy: odstraňování chloupků, chlazení během odstraňování chloupků a omlazení pleti. Výsledkem je všestranné a efektivní ošetření rozmanitých potřeb pokožky.

  • Technologie Ice Cool
    Tato technologie využívá efektu chlazení, který zklidňuje a chrání pokožku během odstraňování chloupků pomocí IPL (intenzivního pulzního světla). Chlazení pokožky před, během a po každém světelném pulzu pomáhá minimalizovat diskomfort a snižuje riziko podráždění a popálení pokožky po ošetření epilátorem, aby byl proces epilace příjemnější a efektivnější.

Klíčové vlastnosti

  • Spouštění impulsů: manuálně i automaticky
  • Displej: LCD s dotykovou obrazovkou
  • 5 úrovní intenzity
  • Funkce omlazení pokožky

 

Technická specifikace
Typ epilátoru IPL
Využití Tvář, Nohy, Intimní partie, Záda, Tělo
Světelná plocha 3,6 cm2
Režim aplikace Ice-cool Care (chlazení během procedury)
Epilace
Omlazení pokožky
Napětí 100-240 V AC 50/60 Hz
Vysoce výkonná lampa Výkon> 350 000 záblesků

Obsah balení:

  • Zařízení IPL pro odstraňování chloupků
  • Adaptér
  • Ochranné brýle
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.