Tandem: A Tale of Shadows Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tandem: A Tale of Shadows - PS4
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 441193
FUNSTOCKEN dabing

Tandem: A Tale of Shadows [NSW]

Tandem: A Tale of Shadows nově definuje žánr logických plošinovek s jedinečnou hratelností shora dolů a bočním posouváním a výjimečnou estetikou. Pomozte Emmě a plyšovému medvídku Fentonovi vyřešit záhadu zmizení slavného kouzelníka Thomase Kanea.

Obsahuje pět krásných světů inspirovaných viktoriánským obdobím inspirovaných Timem Burtonem, Julesem Vernesem, Conanem Doylem. Hráči musí opatrně střídat Emmin pohled shora dolů a Fentonův horizontální boční posuvný pohled, doufají-li, že z těchto šerosvitných dimenzí uniknou živí.

Příběh

Scotland Yard stále nevyřešil zmizení Thomase Kanea, jediného syna slavných Kaneových iluzionistů. 10letá Emma je však odhodlána to vyšetřit!

Když Emma kráčí ulicemi Londýna směrem ke zámečku, v plné rychlosti ji utrácí kočár a z okna vypadne plyšový medvídek. Fenton, medvídek, nečekaně vyskočí na nohy a vydá se za vozidlem. Emma se bez rozmýšlení zapojí do závodu a vrhne se za ním. Po překročení vstupní brány a zahrad Manor se konečně dostanou k těžkým vchodovým dveřím.

Bude potřebovat veškerou svou odvahu a pomoc Fentona, aby se dostala do srdce hrozivého Manoru. K řešení složitých hádanek v Tandemu musí použít Fentonovu perspektivu ohýbání gravitace. Každý nový prostor má svůj vlastní soubor jedinečných výzev a hlídá ho zlověstný poslední šéf. Ale s Fentonem po svém boku Emmu nic neodvede od jejího pátrání... Najde konečně Thomase?

O hře

    • Jedinečná hratelnost
      Hrajte a přepínejte mezi dvěma postavami Emmou a Fentonem ve dvou rozměrech (shora dolů a boční posuvník). Použijte světlo a stíny k řešení hádanek a výzev na platformě v tomto nádherně přesném prostředí viktoriánské éry!

    • Prozkoumejte pět luxusních světů

      V rámci starého 19. viktoriánského panství budou Emma a Fenton zkoumat a postupovat přes pět oslnivých a strašidelných světů..

    • Tucet mechaniků

      Vychutnejte si skvělou variaci hry, která kombinuje hádanky a zábavné akční sekvence na platformě po dobu 48 úrovní.

    • Postavte se nepřátelům a šéfům
      Emma a Fenton budou během hry čelit mnoha nepřátelům a bossům. Buďte rychlí a šikovní!

Trailer


Recenze na Tandem: A Tale of Shadows

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.