Tails of Iron (Crimson Knight Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - PS5Tails of Iron (Crimson Knight Edition) - XBOX ONETails of Iron (Crimson Knight Edition) - NSW
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 434544
CIEN dabing

Tails of Iron (Crimson Knight Edition) [PS4]


Tails of Iron je ručně kreslené epické dobrodružné RPG s brutálními souboji, které se odehrává v ponuré zemi sužované válkou. V roli dědice potkaního trůnu Redgiho se musíš pustit do obnovy svého zničeného království a vyhnat z něj nemilosrdný klan žabáků vedený jeho zběsilým vůdcem Greenwartem.


Během průzkumu klamně okouzlujícího světa se setkáš se spoustou jedinečných společníků, kteří jsou připraveni ti při dobrodružství pomoci. A pomoc rozhodně budeš potřebovat, ať už jde o nové recepty na jídlo, plány na výrobu smrtících zbraní a brnění, nebo dokonce o krtkovský opancéřovaný pojízdný stroj!


Žádné zkoušky rychlosti, jen intuitivní RPG hratelnost.


Osvůj si brutální souboje


Království je plné nebezpečí - od žabických zombíků po obrovské larvy - a všeho mezi tím. Pokud máš každé nebezpečné utkání překonat, musíš studovat útoky protivníka a podle toho reagovat! Naštěstí máš k dispozici celou řadu smrtících schopností, včetně protiútoků a smrtících poprav, nemluvě o bezkontaktních útocích pomocí šikovného luku se šípy.


Prozkoumej krysí království


Za doprovodu chraplavého vyprávění legendárního Douga Cockla (oslavovaného ve světě RPG) se ve středověké fantasy vydáš na velkolepé dobrodružství napříč potkaním královstvím. Plň vedlejší úkoly a pusť se do nájemních lovů, během kterých si přijdeš na další zlaťáky, nebo spoj síly s bystrým společníkem a zvrat podmínky boje na svou stranu.


Přizpůsob si útok podle sebe


Redgiho bojový styl můžeš měnit podle toho, jak si která situace žádá. Těžká zbroj poskytuje lepší ochranu, avšak vyplatí se nevyhnutelná ztráta rychlosti při uhýbání a úskocích před přicházejícími útoky? A pak je zde samozřejmě otázka zbraně: sekery jsou úderné, zatímco oštěpy rychlé a pohotové. Nebo dáš přednost všestrannému využití svého věrného meče?


Připrav se na divoké souboje s bossy


Nebezpečí číhá za každou muchomůrkou, a proto když dojde na zničující souboje s bossy, musíš mít svůj důvtip i ostří dobře nabroušené. Tito přerostlí obojživelní jsou chladnokrevní v každém smyslu slova a každý z nich představuje jedinečnou bojovou výzvu. Pokud chceš přiklonit vítězství na svou stranu, budeš potřebovat víc než jen dobrou zbroj.


Připravuj lektvary, vyráběj zbraně a kovej zbroje


V Redgiho pevnosti se zabydleli i jeho bratři Rem-Rem, Bam-Bam a Dug. Rem dokáže z jakýchkoli surovin nalezených napříč světem uvařit lahodné životabudiče. Bam pak podle konstrukčních plánů, které během svého putování s kapkou úsilí určitě najdeš, dokáže vyrábět nové zbraně a zbroje. Potom je zde také Dug, který ti poskytne informace o nových úkolech dostupných po celém království.


Klíčové prvky

  • Užij si brutální souboje inspirované žánrem "souls-like", ve kterých není nouze o úhybné manévry, protiútoky ani smrtící popravy.
  • Vydej se na průzkum rozsáhlého a spletitého království, které se skládá ze šesti různých biomů, z nichž každý má své vlastní skryté stezky a tajemství.
  • Nech se okouzlit podmanivým příběhem za doprovodu hlubokého, chraplavého hlasu legendárního Douga Cockla.
  • Přizpůsob si svůj útočný styl pomocí široké škály různorodých zbraní a zbrojí.
  • Sestav si družinu odvážných společníků, kteří ti ve vybraných misích budou pomáhat.
  • Plň vedlejší úkoly a vydělej pár dalších zlaťáků.
  • Hledej speciální konstrukční plány, které ti umožní výrobu nových, silných zbraní.
  • Sbírej vzácné suroviny a var lahodné životabudiče.
  • Připrav se na divoké souboje s bossy, přerostlými generály klanu žabáků.
  • Propadni nádhernému a s citem vytvořenému ručně kreslenému 2D stylu.

Bonusy Crimson Knight Edition:


  • 3 skiny na zbraně
  • 3 skiny na zbroje a helmy
  • 3 skiny na štíty

Recenze na Tails of Iron (Crimson Knight Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.