Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 416961
BandaiEN dabing

Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack [NSW]


Tato verze hry neobsahuje fyzické médium, balení obsahuje pouze kód.


Připojte se k Don-chan ve dvou vzrušujících RPG dobrodružstvích!


Z minulosti do budoucnosti se Don-chan vydává na velké dobrodružství, které překoná čas a prostor a zachrání svět před záhadnými událostmi po celém světě v balíčku „Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack“.


Užijte si relaxační dobrodružství po celém světě, kde můžete volně ovládat Dona v příběhovém režimu! Postarejte se o nepřátele, které potkáte v bitvách Taiko! Sestavte tým svých oblíbených postav a poražte ještě silnější nepřátele!


Ve hře „Rhythmic Adventure 1“ se náhodně setkáte s Tocky, která má důležitou roli chránit celou historii. Říká vám, že jeho přítele Tickyho unesl někdo jménem profesor Timedyne. Tento lstivý profesor se snaží pomocí Tickyho rozebrat historii! Cestujte po celé historii do nejrůznějších věkových skupin a skoncujte se padouchy!


Ve hře „Rhythmic Adventure 2“ byly ukradeny poklady, které chrání samotnou bytost světa, Ooparts, stinnou organizací The Hexagria Magical Society! Aby je získali, Don a Katsu se vydávají na velké dobrodružství! Podaří se Donovi a jeho přátelům úspěšně získat Oopartovce a zachránit svět?!


A samozřejmě si můžete zahrát herní režim Taiko! Knihovna obsahuje více než 130 skladeb, včetně 6 nově přidaných titulů jako „Pretender“ od Official Hige Dandismu a „Gurenge“ od Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba!




Recenze na Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.