Taiko no Tatsujin Rhythm Festival Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
 
Kód produktu: 451725
BandaiEN dabing

Taiko no Tatsujin Rhythm Festival [NSW]

 

O hře
Vítejte ve městě Omiko! Připravte se na bubnování v rytmu s Don-Chanem! Připojte se k úžasnému hudebnímu festivalu, sami nebo s přáteli. Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival přichází na Nintendo Switch.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival podporuje populární funkce Sharing Joy-Con a Shaking z předchozího titulu Taiko no Tatsujin: Drum'n Fun. Byla přidána nová postava, Kumo-kyun, a hra se vyvinula tak, aby zahrnovala online bitvy, režim párty a hudby.

V kolekci je 76 skladeb včetně nejnovějších skladeb jako Gurenge, Feel Special nebo Racing into the Night. Hru můžete hrát v různých herních stylech, jako je Handheld Mode, TV Mode, Sharing Joy-Con, Shaking, Touch Play a Taiko Drum Set.

Klíčové vlastnosti

    • Příběh
      Objevte město Omiko, kde se odehrává svět Taiko. Budete se snažit stát se mistrem Taiko spolu se svými kamarády, DON-Chan a Kumo-kyun!

    • Režim Taiko
      Bavte se hraním japonského Taiko s vašimi oblíbenými skladbami! Na výběr jsou čtyři úrovně obtížnosti: Lehká, Normální, Těžká a Extrémní, aby odpovídaly vaší úrovni dovedností.

    • Online režim
      Online hodnocené zápasy vám umožňují zápasit s ostatními hráči, kteří jsou blízko vaší úrovně, takže si vždy můžete užít vášnivou bitvu! Vyhrajte bitvy Taiko s hráči z celého světa a posuňte se v žebříčku výše! Ve hře Online Room Match si můžete přizpůsobit pravidla a hrát s kýmkoli!

    • Párty režim
      V Don-chan Band se až čtyři hráči starají o různé tóny a hrají spolu, aby dosáhli úspěšného živého vystoupení. A ve „Great Drum Toy War“ si postavíte svůj vlastní balíček hraček a bojujete o něj!

    • Taiko Play
      Využijte tento režim k přehrání částí skladeb tolikrát, kolikrát chcete, abyste zlepšili své bubnovací schopnosti!

    • Hrajte podle sebe
      Získejte Don Coins hraním různých režimů. Použijte mince k získání předmětů, jako jsou kostýmy a jmenovky z obchodu ve hře! Přizpůsobte si, jak se vám líbí!

  • Taiko Music Pass
    Přehrajte si více než 500 dalších skladeb z různých žánrů v hudební sestavě s měsíčními aktualizacemi.

Trailer


Recenze na Taiko no Tatsujin Rhythm Festival

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.