Syberia: The World Before CZ (Deluxe Edition) PC DVD

Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
 
Kód produktu: 447133
MicroidsCZ titulky

Syberia: The World Before CZ (Deluxe Edition) [PC DVD]

Světoznámá série Syberia francouzské společnosti Microids dělá radost hráčům adventur od roku 2002, kdy vyšel její kultovní první díl. Už ten se několik měsíců po světové premiéře dočkal oficiální české lokalizace, stejně jako jeho dva následovníci v letech 2004 a 2017. Ne jinak tomu bude iu čtvrtého dílu, který nese název Syberia: The World Before.

O hře

  • Vaghen, 1937. Dana Rozeová je sedmnáctiletá nadaná slečna, které je předpovídána zářivá kariéra vynikající klavíristky. Nad její budoucností se však začíná vznášet temný stín - Evropa se nachází na prahu druhé světové války a společnost zamořuje fašismus, který staví některé národy nad propast mezi životem a smrtí.
  • Tajga, 2004. Kate Walkerová byla uvězněna a nasazena na práci v solném dole v odlehlé pustině Dálného východu. Snaží se tam prožívat, jak nejlépe umí, pokud nedojde k tragické události, které ji nasměruje na nové dobrodružství, naplněné pátráním po její vlastní identitě.
Klíčové Vlastnosti:
  • Prozkoumejte fantastický, poetický svět Benoîta Sokala s úchvatnými scenériemi a ikonickými postavami
  • Prožijte dechberoucí příběhy dvou jedinečných hrdinek, Kate Walkerové a Dany Rozeové, jejichž osudy jsou nerozlučně spjaty
  • Řeště propracované hádanky a rébusy v souladu s tradicemi této herní ságy
  • Poznávejte nebezpečný svět prostřednictvím perfektně napsaných rozhovorů a kouzelných příběhových sekvencí
  • Nechte se unést symfonickým soundtrackem, který složil Inon Zur, autor hudby ke hrám Syberia 3, Fallout 4, Dragon Age: Origins, Prince of Persia a mnoha dalším

Fyzická Deluxe Edition obsahuje Steam klíč a bonusový disk s digitálním soundtrackem, zkrácenou verzí scénáře ke hře od Benoîta Sokala a Lucase Lagravetta a sadu pro fanoušky s několika tapetami, avatary a původními storyboardy od Benoîta Sokala.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulky

Související produkty (1)


Recenze na Syberia: The World Before CZ (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.