Super Crazy Rhythm Castle Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Super Crazy Rhythm Castle - PS4Super Crazy Rhythm Castle - Xbox Series X|SSuper Crazy Rhythm Castle - NSW
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 469232
KONAMIEN dabing

Super Crazy Rhythm Castle [PS5]


 

 

O hře

Chaotické rytmické dobrodružství – to je
Super Crazy Rhythm Castle! Záhadný kooperativní mix, který se nepodobá ničemu, co jste kdy slyšeli – pracujte společně, abyste mysleli mimo rámec a zároveň si zachovali své kombo. Sólo nebo s kapelou až tří přátel... Dokážete dobýt hrad?

Klíčové vlastnosti

  • Dobrodružství plné absurdit: Nezapomenutelná cesta s lehkým srdcem a klepající nohou. Spojíte se s hudbou a šílenstvím. Nepravděpodobní hrdinové, přibližte se k zámku rytmu! Uvnitř čeká král Ferdinand, připravený bránit svou korunu a pokazit vám den. Překonejte jeho zvrácené výzvy a poražte jej v jeho vlastní hře. Vhoďte fazole do prastarého vyvolávacího rituálu. Vypněte obrovského lilkového DJe. Drobné masné lidi přikryjte v omáčce z důvodů, které slibujeme, že budou jasné. Vše při zachování rytmu!

  • Super Soundtrack: S více než 30 skladbami – plus pár skrytých doplňků – si nalaďte rock uší, hip hop, dubstep a mnoho dalších.

  • Crazy Co-op: Chaotická kooperativní hratelnost, která je zábavná a přístupná. Nejste profesionál v rytmických hrách? Každý hráč může přehrávat svou hudbu v režimu se třemi nebo čtyřmi tlačítky – nebo vyskočit a soustředit se na matoucí, zatímco váš kamarád přebírá hudbu! Ať už jedete sólo nebo se seznámíte s přáteli, připravte se přijmout šílenství a postavit se výzvám Rhythm Castle.

  • Multitasking Mayhem: Od hudební únikové místnosti až po výtahovou pasáž, budete muset myslet mimo rytmus, abyste byli o krok před královským šibalstvím. Žonglujte s hudební hrou se složitými úkoly a ostrou akcí k vyřešení každé úrovně!

  • Zažijte znovu rytmus: Odemkněte a přehrajte si každou skladbu v hudební laboratoři. Žádné nesmysly, jen čistý rytmus!

  • Přelomová cesta: Od zvrácené mysli, která stojí za senzací hry Super Crazy Guitar Maniac Deluxe. Rytmus žije v zámku Super Crazy Rhythm Castle!

Trailer


Recenze na Super Crazy Rhythm Castle

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.