Subnautica [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 435572
UnknownEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Subnautica [Steam] [PC digital]


Subnautica je podvodní dobrodružná hra odehrávající se na mimozemské planetě oceánů. Čeká na vás obrovský otevřený svět plný zázraků a nebezpečí!


Narazili jste do mimozemského oceánského světa a jedinou cestou, kterou jít, je sestoupit. Oceány Subnauticy sahají od sluncem zalitých mělkých korálových útesů až po zrádné hlubinné příkopy, lávová pole a bioluminiscenční podmořské řeky. Spravujte své zásoby kyslíku při zkoumání kapustových lesů, náhorních plošin, útesů a klikatých jeskynních systémů. Voda překypuje životem: část z ní je nápomocná, velká část škodlivá.


Po nouzovém přistání ve vašem Life Podě tikají hodiny, aby našli vodu, jídlo a vyvinuli vybavení, které potřebujete prozkoumat. Sbírejte zdroje z oceánu kolem vás. Řemeslné potápěčské vybavení, světla, moduly stanovišť a ponorné čluny. Pouštějte se hlouběji a dále do formy, abyste našli vzácnější zdroje, které vám umožní vytvořit pokročilejší pomůcky.


Vybudujte základny na mořském dně. Vyberte si rozložení a komponenty a se zvyšováním hloubky a tlaku spravujte integritu trupu. Využijte svoji základnu k uskladnění zdrojů, zaparkování vozidel a doplnění zásob kyslíku při zkoumání obrovského oceánu.


Vlastnosti:

  • Odhalujte tajemství - Co se stalo s touto planetou? Existuje spousta znaků, že něco není v pořádku. Co způsobilo pád? Co infikuje mořský život? Kdo postavil záhadné stavby roztroušené po oceánu? Dokážete najít způsob, jak se dostat z planety naživu?
  • Přerušte potravinový řetězec - Oceán překypuje životem: Využijte ekosystém, který vám pomůže. Lákejte a rozptylujte ohrožující stvoření čerstvou rybou, nebo prostě plavte tak rychle, jak jen můžete, abyste se vyhnuli skřípajícím čelistem toulajících se predátorů.
  • Ustojte tlak - Postavte si tlakově reaktivní vodotěsný nanooblek nebo oblek PRAWN a zkoumejte extrémní hloubku a teplo. Upravte oblek pomocí důlních vrtáků, torpédových odpalů, pohonných kanónů, háků a dalších.
  • Bojte se noci - Jak zapadá slunce, vycházejí predátoři. Oceán je nemilosrdný vůči těm, kteří byli chyceni nepřipraveni ve tmě. Oblasti, které lze během dne bezpečně prozkoumat, se v noci stávají zrádnými, ale zároveň odhalují krásu, kterou ti, kdo se skrývají před tmou, nikdy neuvidí.
  • Potopte se pod oceánské dno - Jeskynní systémy se vinou pod mořským dnem, od tmavých klaustrofobních chodeb po jeskyně osvětlené bioluminiscenčním životem a horkými lávovými proudy. Prozkoumejte svět pod dnem oceánu, ale dávejte si pozor na hladinu kyslíku a dávejte pozor, abyste se vyhnuli hrozbám, které číhají ve tmě.

  • Název vydavatele: Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Název vývojáře Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Datum vydání: 28.01.2021
  • Pegi: 7
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows Vista SP2 nebo novější, 64-bit
    Procesor: Intel Haswell 2 jádra / 4 vlákna @ 2.5Ghz nebo ekvivalent
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD 4600 nebo ekvivalent
    Pevný disk: 20 GB volného místa
    DirectX: Verze 11



    Jedná se o digitální verzi hry Subnautica, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2018-2021 Unknown Worlds Entertainment, Inc. SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS and the logos and designs associated therewith are trademarks of Unknown Worlds Entertainment, Inc. The SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS trademarks are Registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other jurisdictions. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Subnautica [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.