Subnautica: Below Zero [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 440984
UnknownCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Subnautica: Below Zero [Steam] [PC digital]


Pod nulou je podvodná adventura odehrávající se v mimozemském oceánském světě. Je to nová kapitola ve vesmíru Subnautica a je vyvinut společností Unknown Worlds.,


Návrat na planetu 4546B


Ponořte se do zcela nové expedice pod nulou v arktické oblasti planety 4546B. Po příchodu s trochou nadhledu a trochou vybavení na přežití jste se vydali prozkoumat, co se stalo vaší sestře.


Odhal pravdu


Alterra odešel po záhadném incidentu narychlo. Region je posetý opuštěnými výzkumnými stanicemi. Co se stalo s vědci, kteří zde žili a pracovali? Záznamy, položky a databanky roztroušené mezi troskami vytvářejí nový obraz incidentu. S omezenými zdroji musíte improvizovat, abyste přežili sami.


Objevte neprobádané biomy


Zaplavte si pod modře osvětlené klenbové plochy Twisty Bridges. Nechte se okouzlit třpytivými mamutými krystaly Crystal Caverns. Vyšplhejte se na zasněžené vrcholy a vydejte se do ledových jeskyní ledovcové kotliny. Manévrujte mezi erupcemi Thermal Vents a objevte starověké mimozemské artefakty. Under Zero představuje zcela nová prostředí, ve kterých můžete přežít, studovat a zkoumat.


Postavte biotopy a vozidla


Prožijte drsné podnebí budováním rozsáhlých stanovišť, hledáním zdrojů a výrobou vybavení. Vyražte přes zasněženou tundru na hoverbice Snowfox. Plavte se okouzlujícími a nebezpečnými biomy ve svém modulárním Seatrucku.


Zkoumejte mimozemské formy života


Za každým rohem číhá něco neobjeveného. Proplavte obřím Titanem Holefishem, utkejte se se strašidelným Stínem Leviatanem a navštivte rozkošné Pengwings. Zachovejte si rozum. Ne všechna stvoření v tomto podivném světě jsou přátelská.


Prožijte chladné teploty


Naskoč, voda je teplá. Teploty pod nulou v této arktické oblasti představují novou hrozbu. Nové povětrnostní podmínky pokrývají nadzemní stanoviště. Udělejte si teplý studený oblek, popíjejte horkou kávu a zahřejte se u Thermal Lilies, abyste zahnali chlad.


Oceán intrik


Co se vlastně stalo tvé sestře? Kdo byli mimozemšťané, kteří sem přišli předtím? Proč byli na této planetě? Můžeme najít útěchu od smutku v pravdě? Under Zero rozšiřuje příběh vesmíru Subnautica a ponoří se hluboko do tajemství představeného v původní hře.


O týmu vývojářů


Under Zero je vytvořen Unknown Worlds, malým studiem, jehož kořeny sahají až do Half-Life mod Natural Selection z roku 2002. Je to stejné studio, které vytvořilo původní Subnauticu. Tým je roztroušen po celém světě, od Spojených států po Spojené království, Francii, Rusko, Rakousko, Austrálii, Kanadu a na mnoha dalších místech.


Otevřený vývoj


Subnautica: Rozvoj pod nulou je otevřen. Získejte týdenní nebo denní aktualizace, zjistěte, na čem tým vývojářů pracuje, prohlížejte si protokoly změn v reálném čase a poskytněte zpětnou vazbu ze hry. Chceme slyšet vaše myšlenky a pozvat vás, abyste se zúčastnili toho, na čem pracujeme.


  • Název vydavatele: Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Název vývojáře Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Datum vydání: 14.05.2021
  • Pegi: 12
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 64-Bit
    Procesor: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3 2.6ghz+
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD 530 nebo lepší
    Pevný disk: 15 GB volného místa
    DirectX: Verze 11



    Jedná se o digitální verzi hry Subnautica: Below Zero, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2021 Unknown Worlds Entertainment, Inc. SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS and the logos and designs associated therewith are trademarks of Unknown Worlds Entertainment, Inc. The SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS trademarks are Registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other jurisdictions. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Subnautica: Below Zero [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.