IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 213319
1CEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad [PC DVD]

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad je největší videoherní vyobrazení letecké války nad Stalingradu. S velkou mapou a věrně reprodukci městem Stalingrad na řece Volze zachycuje hra nejen devastaci v urputném boji, ale i drsné prostředí, kterému jsou vystaveny nepřátelské armády.

Létejte v řadách letectva Rudé armády, nebo německé Luftwaffe a bojujte o leteckou nadvládu ve většině klíčových bitev na východní frontě během 2. světové války. Letecké bitvy byly smrtící a vyčerpávající pro posádky na obou stranách. A nezapomeňte, ani krok zpět! Za Volhou už není nic!

Na výběr máte z 8 hratelných letadel (IL-2 Sturmovik, Lagg-3, BF-109 F4, Yak-1, Pe-2, He-111 H6, BF-109 G2 a střemhlavý bombardér Ju-87 Stuka D3). Jak nehratelné AI ovládané stíhačky Vás ve hře čekají i La-5 a FW-190 A3.

Čeká Vás špičkový letecký zážitek, vylepšené letecké modely, komplexní fyzikální engine a detailní model poškození. A nezapomeňme ani na nádhernou grafiku, úžasné speciální efekty, krásné 3D modely, detailní terén a náročnou AI. IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad má něco pro každého fanouška leteckých simulátorů, od náročné singleplayerové kampaně po rozsáhlé multiplayerové letecké souboje.

Hra spojuje pokročilou simulaci a bojové prostředí, známou hardcore nadšencům s herními prvky známými z jiných herních žánrů. Postupem ve hře se Vám odomnkne možnost létat mise v další fázi bitvy. K dispozici je celkem 5 fází, které spolu vyprávějí příběh o bitvě u Stalingradu. Při létání singleplayer kampaně můžete získat přístup k dalším historicky věrným zbraním a vybavení. Získáte také přístup k novým historicky přesným barevným schématům a typům misí. Následně můžete vzít zbraně a zařízení, které jste získali v kampani do režimu multiplayer a do upravených singleplayer misí.



  • Režim Quick Mission Builder (QMB) umožňuje velmi rychle tvořit mise. Můžete si vybrat lokalitu, letadla, zbraně, kamufláže, výšku, vítr, mraky a počasí. Na výběr máte režimy Free-Flight, Skirmish, Survival a Duel.
  • Staňte se pilotem sovětského letectva, nebo německé Luftwaffe. A létejte v 5 unikátních fázích bitvy u Stalingradu. Postupem v kampani se dozvíte o historii bitvy a můžete získat medaile a ocenění.
  • Výkonný Mission Editor můžete použít k vytváření vlastních misí. V těchto singleplayerových misích můžete následně létat a zdokonalovat své bojové schopnosti.
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad nabízí robustní multiplayerové prostředí s integrovaným prohlížečem serverů. Můžete se jednoduše zapojit do hry, nebo se připojit jen jako divák. Můžete létat v jednomístné stíhačce, nebo vícemístných bojovém letadle, nebo bombardéru.
  • Plně nastavitelné a přizpůsobitelné možnosti ovladače, včetně podpory funkce Force Feedback. Hra má něco pro všechny úrovně dovedností.

  • Recenze na IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.