Sturmfront - The Mutant War (Ubel Edition)

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 449293
RedEN dabing

Sturmfront - The Mutant War (Ubel Edition) [NSW-]

SturmFront – The Mutant War: Übel Edition je remake debutové hry Andrade Games, jejímž cílem je vylepšit každou představitelnou funkci: zdvojnásobený obsah, vylepšená hratelnost, více grafiky a více krve!

O hře

Bude to konec?
Píše se rok 1984 a je konec světa, jak jej známe. Velký mor, způsobený lidskýma rukama, pohltil veškerý známý život a vyvrhl nový a cizí druh stvoření: mutantů. Zlo, které uniklo z této Pandoriny skříňky, stále loajální vůči mimozemským genům v jejich těle, nebylo možné ovládat lidmi. Naše přežití je na nás!
Nový druh
Dr. Hartmuth Griesgram, zlomený a excentrický vědec, který je zodpovědný za stvoření syntetických lidí, naposledy aktivuje svou prokletou lidskou manufakturu, aby představil svůj konečný výtvor a poslední naději: prototyp bojové jednotky SturmFront. Bezvadný kyborg navržený pro válku.
Připravte se k útoku na nepřítele!
Hrajete za Siegfrieda von Hammersteina, jedinečnou poloorganickou bojovou jednotku, jejímž jediným účelem existence je zabíjet a ničit.
  • Zničte mutanty svým plamenometem.
  • Použijte plamenomet k přeměně nepřátelských kuliček na drahokamy.
  • Najděte všechny skryté duše, abyste odhalili pravdu o válce mutantů a jejím původu!
  • Zabijte gigantické nepřátele! Nemějte s nimi slitování!
  • Klasická arkádová hra s nádechem kuličkového pekla.

Skvělý soundtrack
Hudební metalový soundtrack umocňuje temnou a agresivní atmosféru hry. Erzen Luboja, skladatel hry, se inspiroval žánry Thrash a Death Metal, přičemž na hudební partituru měly primární vlivy kapely jako Asphyx, Bolt Thrower a Venom.

Trailer

Recenze na Sturmfront - The Mutant War (Ubel Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.