Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse - PS4Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse - Xbox Series X|SStubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse - NSW
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51328
THQ

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse [PC DVD]

Titul Stubbs the Zombie je postaven na vylepšeném enginu z populární sci-fi 3D akce Halo. Hra přitom uvádí hráče do role zombie jménem Stubbs, který se ocitá v supermoderní metropoli a bojuje proti živým lidem s použitím svého neživého těla a zbraní po nepřátelích.

Hra nabízí množství překvapeni, humoru, silný příběh a inovativní bojové techniky. Jak Stubbs se postupně podíváte do různých částí města, kde se vyrovnáte s celou řadou odporných lidských netvorů včetně šílených vědců, militantních farmářů a podobně. Poznáte město jako takové, ale nepřátelé se proti Vám postaví s širokým arzenálem zbraní jako jsou tanky a další futuristické zbraně, ktoré Stubbs nezná.

Stubbs the Zombie je titul charakterizován jako válka mezi živými a mrtvými, přičemž hráč tentokrát stojí na straně mrtvých a bojuje za jejich práva, spravedlnost a pravou zombie lásku .

Recenze na Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.