Story of Seasons: Friends of Mineral Town Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Story of Seasons: Friends of Mineral Town - XBOX ONEStory of Seasons: Friends of Mineral Town - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 435675
MarvelousEN dabing

Story of Seasons: Friends of Mineral Town [PS4]


Originálně vydaná na Game Boy Advance v roce 2003, jedna z nejoblíbenějších sérií ve 20+ leté historii farmářské simulace, známá jako Story of Seasons na západě dostane kompletní předělání aby přinesla okouzlující a občas mysteriózní svět Mineral Town zpět k životu!


Grafika byla přetvořena k moderním standardům, zatímco hlavní prvky jakými jsou například více podlažní tažení a fanoušky oblíbené koňské závody byly vylepšeny. Noví hráči objeví působivý zážitek z farmaření a komplexní postavy, které učinily z této série standardem tohoto žánru a veteráni si budou moci užít návrat do skvělého světa s vylepšenými systémy, designem postav a kompletně novým překladem.


Váš farmářský život začíná v Mineral Town, okouzlující vesnici obklopené přírodou. Vrátili jste se po mnoha letech, abyste farmě zesnulého dědečka vrátili jeho bývalou slávu. Pečujte o plodiny, hospodářská zvířata a další, jak se bude vyvíjet váš vlastní příběh o ročních obdobích.


Vlastnosti:


  • Starejte se o farmu - Čeká na vás farma s ovocem, zeleninou a dobytkem. Vychovávejte je všechny s láskou a péčí a budete mít spoustu produktů pro sběr, prodej nebo vaření!
  • Zalapejte v paměti - Městečko Mineral Town je plné přátelských tváří, starých i nových! Vyražte do města, dávejte dárky a naučte se vše o svých sousedech, když se s nimi spřátelíte.
  • Zamilujte se - Mineral Town je domovem několika oprávněných bakalářů a bakalářek. Poznejte chlapce nebo dívky svých snů a možná byste s nimi mohli randit, oženit se a dokonce založit rodinu!
  • Stále více na objevování - Jděte na ryby, vařte čerstvá jídla a když je vaše práce hotová, kupte se v místním horkém prameni. Zažijte život farmáře jako nikdy předtím!



Recenze na Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.