SteelSeries Arctis Nova Pro

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 445522
SteelSeries

SteelSeries Arctis Nova Pro [61527]

Poznejte Arctis Nova Pro

Přeneste se do zvukové scenérie jako nikdy předtím, neboť Arctis Nova Pro přináší legendární kvalitu zvuku se systémem Nova Pro Acoustic System a prémiovými ovladači High Fidelity. Každý detail vás obklopí, protože 360° prostorový zvuk vás vtáhne do jiného světa se softwarem Sonar GameDAC Gen 2 přeplňuje zvuk zvukem s vysokým rozlišením, ESS Sabre quad-DAC a zesilovačem. Funguje také jako základní stanice pro rychlé přepínání mezi více systémy (PC, PlayStation, Nintendo Switch). Mikrofon s potlačením hluku poháněný AI zajišťuje, že vaše komunikace budou křišťálově čisté. Snadno najděte perfektní přizpůsobení se systémem ComfortMAX. Zažijte Almighty Audio a poslechněte si zvuk jako nikdy předtím.

Akustický systém Nova Pro

Dokonalá čistota a kvalita zvuku se spojují v systému Nova Pro Acoustic System a zvyšují laťku toho, co znamená zvuk ve hrách. Naši zvukoví inženýři posunuli hranice legendárního výkonu pomocí ovladačů Premium High Fidelity Drivers, čímž dosáhli čistoty zvuku na rozdíl od jiných herních sluchátek.
Ponořte se do zvukové scenérie s 360° prostorovým zvukem* a posuňte to, co je již nyní úžasné, na další úroveň se softwarem SteelSeries Sonar Audio Software Suite.
Převezměte úplnou kontrolu nad každým zvukovým prvkem s magickou přesností, zvýrazňujte každý kritický krok, opětovné načtení nebo vokály s využitím parametrického ekvalizéru Pro-grade, prvního ve hrách.

Klíčové vlastnosti

  • GameDAC Gen 2
    Doplňte svůj herní zvuk pomocí nového ESS Sabre Quad-DAC, čímž dosáhnete o 78 % čistšího signálu* s mimořádně nízkou úrovní šumu a zkreslení. Rozlišení zvuku je zvýšeno na úžasných 96 kHz/24-bit s certifikací Hi-Res Audio, čímž převyšuje naši konkurenci s 50x detailnějším zvukem.
  • Nastavení EQ
    Jednoduše konfigurujte zvukový profil za běhu pomocí 10pásmového ekvalizéru, od basů po výšky, aniž byste museli opustit hru.
  • Systém ComfortMax
    Výškově nastavitelné otočné náušníky, flexibilní závěsný pás a otočné věšáky zaručují pohodlné nošení bez ohledu na to, jak dlouho hrajete. Prémiová ocel potažená PVD udrží vaši náhlavní soupravu v chodu a pokračuje.
  • AI mikrofon pro potlačení hluku
    Vynikněte s křišťálově čistými komunikacemi, protože software pro potlačení hluku poháněný AI čistí váš zvuk. Obousměrný mikrofon ve vysílací kvalitě redukuje hluk o 25 dB na jakékoli platformě a po úplném stažení hladce zapadne do mušle. Mikrofon pracuje v tandemu s algoritmy AI společnosti Sonar Software pro ztišení hluku na pozadí, bez klepání na klávesnici a mačkání tlačítek.

Připojení více systémů

Hub je vaší domácí základnou pro více zařízení. Zapojte dva systémy najednou a plynule mezi nimi přepínejte stisknutím tlačítka, čímž se do hry zapojí PC, Mac, PlayStation nebo Switch, kdykoli je to potřeba.



Technická specifikace
Sluchátka
Využití: Hraní
Multimédia
Rozhraní: Drátové
Podporované platformy: PC pro

Playstation 4
Playstation 5 pro Nintendo Switch pro iOS
Android
Materiál řidiče: Neodymový magnet
Velikost řidiče: 40 mm
Impedance sluchátek: 38 ohmů
Frekvenční odezva sluchátek: 10 Hz - 40 kHz
Aura: ne
Mikrofon
Typ mikrofonu: ClearCast Gen 2 - Fully Retractable Boom
Vzor snímání mikrofonu: Obousměrný s potlačením hluku
Citlivost mikrofonu: -38 dB
Frekvenční odezva mikrofonu: 100 Hz - 10 kHz
Impedance mikrofonu: 2200 Ohm
GameDAC Gen 2
Konektivita: USB-C System Connections x2
Line-in x1
Line-out x1
DAC: ESS Sabre 9218PQ40
Max Audio formát: 96 kHz, 24 bit
Frekvenční odezva: 5 Hz - 40 kHz
SNR: 111 dB

Obsah balení:

  • Headset Arctis Nova Pro
  • GameDAC
  • 3,5 mm - 3,5 mm audio kabel – 5 pólový až 4 pólový (1,2 m)
  • 2x kabel USB-C do USB-A (1,5 m)
  • 2x odnímatelné magnetické náušníky
  • Pop Filtr mikrofonu
  • Průvodce informacemi o produktu

Produktové video


Recenze na SteelSeries Arctis Nova Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.