Steel Rats PS4

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 446704
RedEN dabing

Steel Rats [PS4]

Steel Rats je tady! Vrať se v čase a jezdi v průlomové evoluci žánru 2,5D akčních arkád, která spojuje destruktivní, oktanové souboje na motorce a smrtící kaskadérské hry, odehrávající se ve vizuálně stylizovaném retro světě budoucnosti. Přepínejte mezi čtyřmi jedinečnými postavami, když způsobíte zmatek!

O hře

Staňte se členem motorkářského gangu
Staňte se jedním z Steel Rats, motorkářského gangu, který se zavázal chránit své město před invazní armádou mimozemských robotů - Junkboty. Ničte a jezděte přes hordy nepřátel, přepínejte mezi čtyřmi jedinečnými postavami, když způsobíte zmatek s dokonalým strojem na zabíjení; váš plamen chrlí, pilový kotouč, motorka.
Jezděte ve futuristickém světě
Jezděte stylově přes retro futuristický svět Steel Rats™. Odehrává se v alternativní verzi USA ze 40. let 20. století, vyzbroj se a nasedni na svého chromovaného hřebce a zachraň Coastal City před invazní hordou Junkbotů. Váš motocykl je vaše zbraň navržena tak, aby rozdrtila vaše nepřátele úžasnými a stylovými způsoby při přejíždění nahoru, dolů doleva a doprava, přes střechy a přes nepřáteli zamořené tunely.
Předvádějte kaskadérské kousky
Nastartujte svůj motor a ovládněte realistické ovládání svého kola založené na fyzice, abyste mohli předvádět kaskadérské kousky a chytře ničit Junkboty se spoustou speciálních schopností a zbraní. Čím kreativnější je destrukce, tím lépe, stoupejte po stěnách, převracejte boky budov a rozpoutejte chaos ve vzduchu při jízdě vzhůru nohama.

Trailer

Recenze na Steel Rats

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.