Star Wars: Jedi Survivor Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: Jedi Survivor - PC CIABStar Wars: Jedi Survivor - PS5
1 589 Kč
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
Kód produktu: 455469
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 689 Kč

Star Wars: Jedi Survivor [Xbox Series X|S]

 

Bonus pro všechny předobjednávky

Předobjednejte si hru Star Wars Jedi: Survivor a získejte následující herní obsah:
  • Doplňkový předmět Hermit
  • Sada se světelným mečem Hermit
  • Sada s Blasterem Combustion

O hře

Příběh Cala Kestise pokračuje ve Star Wars Jedi: Survivor, akční dobrodružné hře od Respawn Entertainment, vyvinuté ve spolupráci s Lucasfilm Games.

Tento příběhově poháněný titul pro jednoho hráče začíná pět let po událostech Star Wars Jedi: Fallen Order a sleduje Calův stále zoufalejší boj, zatímco galaxie klesá dále do temnoty. Cal, vytištěný Impériem na okraje galaxie, se ocitne obklopen novými a známými hrozbami. Jako jeden z posledních žijících rytířů Jedi je Cal přinucen postavit se v nejtemnějších časech galaxie – ale jak daleko je ochoten zajít, aby ochránil sebe, svou posádku a dědictví řádu Jedi?

Klíčové vlastnosti

  • Pokračujte v Calově cestě
    Cal už není padawanem, ale přišel si na své a vyrostl v mocného rytíře Jedi. Když si s sebou nese vzpomínky a očekávání řádu Jedi, jeho křížová výprava proti Impérii se stala ještě nebezpečnější. Temné časy se blíží - s novými a známými nepřáteli, kteří ho obklopují, se Cal bude muset rozhodnout, jak daleko je ochoten zajít, aby zachránil své nejbližší.
  • Objevte nové možnosti boje
    Filmový bojový systém se vrací s dalšími schopnostmi síly a novými styly boje se světelnými meči. Kreativně využijte všech těchto schopností a zbraně, abyste se strategicky postavili rozšířenému množství nepřátel, zhodnotili silné a slabé stránky a zároveň chytře využili svého tréninku k překonání svých protivníků a vyřešení záhad, které vám stojí v cestě.

  • Prozkoumejte nezkrotnou galaxii
    Objevte nové planety a známé hranice v galaxii Star Wars, z nichž každá má jedinečné biomy, výzvy a nepřátele. Osvojte si nové dovednosti, vybavení a schopnosti, které rozšíří způsoby, jakými budete zkoumat, bojovat a toulat se. Díky větším oblastem k prozkoumání a dalším objevům mimo vyšlapané cesty najdou hráči, kteří dobrodružství za horizontem, skryté odměny.

Trailer


Recenze na Star Wars: Jedi Survivor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.