Star Renegades Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Renegades - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 435497
ININEN dabing

Star Renegades [PS4]


Robot J5T-1N dorazil do vaší dimenze s varováním před nadcházející hrozbou zvanou Imperium.


Invaze démonů hrozí zemi a dvě bohyně Yov zmizely. Hráč se vydává na pátrací párty, aby sledoval stopy bohyní. Fanoušci této série mohou očekávat, že budou hrát jako známý protagonista série Ys Adol Christin, ale tentokrát má hráč na výběr, aby se na cestu vydali jako učeňový rytíř Yunica Tovah nebo kouzelník Hugo Fact. Ys Origin představuje různé hratelné postavy s různými dovednostmi. Yunica je bystrá a optimistická dívka zaměřující se na fyzickou sílu, zatímco Hugo je klidný, analytický mladý muž se silnými magickými silami.


Bojujte o přežití v procedurálně generované a pohlcující kampani pomocí reaktivního tahového systému. Proti vám bude stát inteligentní sytém nepřátel s hodnostmi, kteří se vyvíjejí. Jak vaše skupinka hrdinů padá v boji proti invaznímu Imperiu a naděje je ztracena, J5T-1N musí být znovu odeslán do další dimenze se vším co jste se naučili a dát další skupině hrdinů šanci na přežití. Každá dimenze a každá herní relace je jedinečná a nikdy ne stejná.



Vlastnosti:

  • Prodělejte své nepřátele s přerušením útoků, odrážením a různými combami v rychlém bojovém systému.
  • Prožijte vlny systému inteligentního nepřítele, který generuje jedinečné nepřátele a bossy, kteří se vyvíjejí spolu s vámi.
  • Odemkněte řadu alternativních charakterů.
  • Probojujte se do srdce Imperia jako Rebellion Engine vývojáře vytváří unikátní zážitek každým pořadem přes gameplay, události, procedurálně generované mise, přesouvání priorit, vyvíjející se nepřátelé a množství nástrojů a vylepšení pro vaši jendotku.


Související produkty (1)


Recenze na Star Renegades

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.