Srange Horticulture [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 441446
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Srange Horticulture [Steam] [PC digital]


Najděte a identifikujte nové rostliny, pohlaďte svou kočku, promluvte si s covenem nebo se připojte ke kultu. Použijte svoji rostoucí sbírku k ovlivnění příběhu a odhalte Undermerovy temné záhady.


Vítejte v Undermeru, malebném městečku obklopeném lesy zamořenými ježibabami a drsnými horami. Jste zahradník, majitel místního obchodu s rostlinami Strange Horticulture. Když do vašeho obchodu přichází spousta barevných zákazníků, rychle se ocitnete v okultním tajemství, které sahá stovky let dozadu.


Prozkoumejte země mimo svůj obchod a najděte nové rostliny, ale buďte opatrní! Tmavé lesy a jezera nejsou vždy přátelská k jednoduchému bylinkáři. Můžete objevit síly, které přesahují vaše nejdivočejší sny - nebo zcela ztratit mysl. Použijte kontextové stopy k určení, která místa navštívit a kterým se vyhnout!


Pomocí své důvěryhodné encyklopedie a indicií nalezených při vašich průzkumech se dozvíte více o zvláštních rostlinách, na které narazíte. Identifikací každé rostliny budete moci využít jejich účinků na ovlivnění příběhu – od hypnotických halucinogenů až po silné jedy.


  • Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V.
  • Název vývojáře: Bad Viking
  • Datum vydání: 21.01.2022
  • Pegi: 12
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 nebo novější
    Procesor: 2.4 GHz
    Paměť: 1 GB RAM
    Grafická karta: 512 MB zobrazovací paměti
    Pevný disk: 1 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Strange Horticulture, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Strange Horticulture © 2017-2022 Bad Viking Games. Developed by Bad Viking Games. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in the UK.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Srange Horticulture [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.