Top Spin 2K25 CZ (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Top Spin 2K25 CZ (Deluxe Edition) - PS4Top Spin 2K25 CZ (Deluxe Edition) - PS5
2 339 Kč
2 209 Kč
Cena bez DPH: 1 826 Kč
 
 
Kód produktu: 474850
2KCZ titulky

Top Spin 2K25 CZ (Deluxe Edition) [Xbox Series X|S]

Legendární tenisová série se vrací jako Top Spin 2K25

Vydejte se na cestu a stante se tenisovou legendou v režimu MyCAREER ve hře TopSpin 2K25 a získejte Kariérní Grand Slam. Soutěžte na ikonických místech jako Wimbledon a Roland-Garros. Vyberte si z více než 24 hratelných profesionálů, včetně legend jako Roger Federer a Serena Williams, nebo vzestupujících hvězd jako Carlos Alcaraz a Iga Swiatek. Bez ohledu na to, zda trénujete s Johnem McEnroe na TopSpin Academy, abyste ovládli pokročilé ovládací prvky, nebo dominujete online hře s podporou pro cross-play, přizpůsobte si atributy a vzhled svého MyPLAYERu s výbavou od předních značek jako Adidas, Nike a další. Předobjednejte si do 25. dubna 2024 a získejte přístup k balíčku Under the Lights a ponořte se do světa profesionálního tenisu.

O hře

    • Vyhrajte kariérní Grand Slam
      Vydejte se na cestu za vítězstvím v Kariérním Grand Slamu. Jako začínající profesionální tenista budete cestovat po celém světě a soupeřit s největšími jmény v tomto sportu. Zápasíte na Centre Court prestižních turnajů jako Wimbledon, Roland-Garros, US Open a Australian Open s cílem stát se šampionem Grand Slam v režimu MyCAREER.

    • Ikonická místa po celém světě
      V TopSpin 2K25 budete mít možnost soutěžit na ikonických místech, která definují tenisový okruh. Od slavných Grand Slam turnajů po živé mezinárodní arény jako Indian Wells, La Caja Magic, Pala Alpitour, Foro Italico a další, každý kurt nabízí jedinečný a vzrušující tenisový zážitek.

    • Velký výběr
      Hrajte za tenisové legendy jako Roger Federer a Serena Williams nebo si vyberte rostoucí hvězdy jako Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi a jiné. S více než 24 hratelnými profesionálními hráči můžete využít jejich explozivní sílu a chytrou finesu v zápasech proti soupeřům lokálně nebo online. Bez ohledu na to, zda preferujete silné údery nebo strategii, najdete toho správného hráče pro vás.

    • MyPLAYER
      Vyzvěte sami sebe a ovládněte kurt online, testujte dovednosti svého MyPLAYER-a na světovém turnaji nebo se zapojte do 2K Tour. Jako hratelný profesionál můžete vyzvat hráče z celého světa s podporou hry přes platformy, což zaručuje vzrušující a soutěživé zápasy proti globální komunitě.

    • TopSpin Academy
      Získejte expertní tréninky od legendárního Johna McEnroea v TopSpin Academy. Naučte se umění silných podání, drop-shotov a ovládněte pokročilé ovládací prvky prostřednictvím řady cvičení a výzev. Získejte náskok na každém povrchu a zdokonalte své dovednosti, abyste se stali tenisovým virtuosem.

    • Přizpůsobení
      Přizpůsobte si svého MyPLAYER-a podle svého herního stylu a vynikajte na kurtu. Se širokou škálou možností přizpůsobení včetně atributů, trenérů, doplňků a výstroje od předních značek jako adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson a dalších můžete vytvořit tenisovou superhvězdu, která odráží vaši jedinečnou osobnost a preference.

Obsah Deluxe Edice

    • Balíček Pod Osvětlením (Under the Lights), který obsahuje alternativní oblečení pro Serenu Williamsovou a Rogera Federera, Wilson Nightfall Bundle a noční Majory

    • Balíček New Wave, který obsahuje alternativní oblečení pro hráče Carlos Alcaraz, Iga Swiatek a Frances Tiafoe, dále brýle New Wave, tričko New Wave, kraťasy a kalhoty New Wave, boty New Wave a potítka New Wave

    • Balíček pro Vzestup Nováčků (Early Adopters), který obsahuje jeden boost MyPLAYER na úroveň 10 a 1700 virtuálních peněz ve hře
    • >

    • Předčasný přístup za tři dny

Předobjednávka

Předobjednejte si standardní edici TopSpin 2K25 a získejte balíček Under the Lights, který obsahuje alternativní outfity pro Serenu Williamsovou a Rogera Federera, Wilson Nightfall Bundle a noční Majory. Nabídka předobjednávek platí do 25. dubna 2024. Pro aktivaci bonusového obsahu je třeba připojení k internetu a 2K účet
      . Balíček Under the Lights je součástí Deluxe Edition a Grand Slam Edition a bude k dispozici také jako samostatný nákup pro majitele základní hry.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabing

Recenze na Top Spin 2K25 CZ (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.