Soška Treasures 11" Premier Collection (Indiana Jones)

Cena s DPH
5 199 Kč
Cena bez DPH: 4 297 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 461991
Diamond

Soška Treasures 11" Premier Collection (Indiana Jones) [MAY232443]

 

Exkluzivní sběratelská soška Treasures ze světa Indiana Jonese, nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!

 

    • O filmech
      Indiana Jones je americká mediální franšíza založená na dobrodružstvích Dr. Henryho Waltona "Indiana" Jonese, Jr., fiktivního profesora archeologie, která začala v roce 1981 filmem Dobyvatelé ztracené archy. Pátý a poslední film s názvem The Dial of Destiny měl premiéru na 76. filmovém festivalu v Cannes 18. května 2023 a jeho uvedení do kin ve Spojených státech je naplánováno na 30. června 2023. Sérii vytvořil George Lucas a hraje v ní Harrison Ford jako Indiana Jones. První čtyři filmy režíroval Steven Spielberg, který při jejich produkci úzce spolupracoval s Lucasem. V roce 1992 se franšíza rozšířila na televizní seriál The Young Indiana Jones Chronicles, který zobrazuje postavu v jeho dětství a mládí a zahrnuje dobrodružství s jeho rodiči.

    • I v komiksovém světě
      Marvel Comics začal vydávat The Another Adventures of Indiana Jones v roce 1983 a Dark Horse Comics získal komiksová práva na tuto postavu v roce 1991. Byly publikovány novelizace filmů, jakož i mnoho románů s původními dobrodružstvími, včetně série německých romány Wolfganga Hohlbeina, dvanáct románů odehrávajících se před filmy vydavatelství Bantam Books a série odehrávající se během dětství postavy inspirovaná televizní show.

    • Poslední křížová výprava
      Třetí film se odehrává v roce 1938. Indiana a jeho přítel Marcus Brody jsou pověřeni americkým obchodníkem Walterem Donovanem, aby našli Svatý grál. Spojili se s Dr. Elsou Schneider, navazujíc na to, kde Indiana odcizený otec Henry skončil předtím, než zmizel. Ukáže se, že Donovan a Elsa jsou ve spolku s nacisty, kteří zajali Henryho Jonese, aby jim Indiana pomohl najít grál. Indiana však získá deník svého otce naplněný jeho výzkumem a podaří se mu ho zachránit dříve, než najde místo, kde se nachází grál. Donovan i Elsa podlehnou pokušení grálu, zatímco Indiana a Henry si uvědomí, že jejich vzájemný vztah je důležitější než nalezení relikvie.

  • Originální soška
    Indiana Jones přichází jako ikona hledače pokladů našich dobrodružných snů! Socha v měřítku 1:7 o výšce cca 28 cm zobrazuje Indiana Jonese s pokladem v jedné ruce a bičem ve druhé a obsahuje řadu vyměnitelných dílků v podobě různých druhů vzácností. Zlatý idol, kámen Sankara a svatý grál patří do Jonesovy péče. Důkladné zpracování detailů a aplikací, základna z džungle a výraz tváře je mistrovským zpracováním a zachycením filmového momentu spolu s charakterem hlavní postavy. Soška se dodává v celobarevné krabičce s výstavním okénkem a očíslovaným certifikátem pravosti. Její počet je limitován na 3000 kusů, což jí dodává na atraktivnosti.

Vlastnosti sošky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 28 cm
  • Měřítko 1:7
  • Vyrobeno z kvalitního PVC
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná socha, ručně malovaná
  • Vypracováno na základě filmové předlohy

Recenze na Soška Treasures 11" Premier Collection (Indiana Jones)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.