Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, metallic copper-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 289 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 409546
SONY

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, metallic copper-BAZAR (použité zboží)


Revoluce hraní ve Vašich rukou
Zmocněte se nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem Dualshock 4, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.

Dosud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o Vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku "Share". Sdílejte videa z hraní a obrázky z her přímo na Váš PS4 systém, nebo živě vysílejte hraní, to vše bez přerušování započaté hry. Zadní tlačítka a analogové páčky mají u nové verze ovladače dodávají pocit větší odolnosti a pevnosti.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hrám extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle akcí, které budete ve hrách provádět.

Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače Dualshock 4. Ovladač si budete moci nabít díky ledajakému USB portu a přenášet data přes USB kabel.

Ovladač má vestavěný reproduktor, který Vaše hry přivede k životu a uslyšíte všechny detaily a zvukové efekty vycházet přímo z ovladače. Ovladač má vestavěný 3.5 mm jack na sluchátka abyste si tyto zvukové efekty mohli vychutnat a nerušit okolí.



Popis nového produktu:


Revoluce hraní ve Vašich rukou
Zmocněte se nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem Dualshock 4, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.

Doposud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o Vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku"Share". Sdílejte videa z hraní a obrázky z her přímo na Váš PS4 systém nebo živě vysílejte hraní, toto vše bez přerušování započaté hry. Zadní tlačítka a analogové páčky mají při nové verzi ovladače dodávají pocit větší odolnosti a pevnosti.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hrám extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle akcí, které budete v hrách provádět.

Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače Dualshock 4. Ovladač si budete moci nabít díky jakémukoli USB portu a přenášet data přes USB kabel.

Ovladač má vestavěný reproduktor, který Vaše hry přivede k životu a uslyšíte všechny detaily zvukové efekty vycházet přímo z ovladače. Ovladač má vestavěný 3.5 mm jack na sluchátka abyste si tyto zvukové efekty mohli vychutnat a nerušit okolí.


Související produkty (1)


Recenze na Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, metallic copper-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.