Sonic Frontiers [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
789 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 453513
SEGA

Sonic Frontiers [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Příběh


V nejnovějším vysokorychlostním dobrodružství ježka Sonica se setkávají celé světy! Při hledání ztracených smaragdů Chaosu uvízne Sonic na starobylém ostrově plném neobvyklých tvorů. Probojuj se hordami mocných nepřátel a prozkoumej strhující svět plný akce, dobrodružství i záhad.

O hře

    • Zaži Sonica jako nikdy předtím!
      Akceleruj do nových výšin a okus vzrušení z vysoké rychlosti a plošinovkové volnosti, zatímco se budeš přehánět po pěti obrovských ostrovech Starfall. Staňte se Sonicem a vydejte se na cestu za tajemstvím pozůstatků starověké civilizace sužované robotickými hordami. Vydejte se zachránit své přátele a záhadné obyvatele Starfall Islands před kolosální, mechanizovanou hrozbou, jen s několika otázkami a hlasem bez těla, který vás povede.

    • Rychlejší než kdy předtím
      Vrhni se do dobrodružství, ovládni sílu Prastarých a zastav tyto nové tajemné nepřátele v tvrdém boji. Toto je evoluce Sonicových her!

    • Kybernetický boj
      Objevujte portály roztroušené po celém ostrově a vydejte se do úrovní kybernetického prostoru přes portály roztroušené po ostrovech s charakteristickou 3D platformou při rychlostech Sonic, nabitou výzvami k otestování vašich schopností.

  • Vyzvěte se v kyberprostoru
    Prostřednictvím temného příběhu naplněného vzájemnou láskou dvou sester a sebeobětováním odhalují Briar s Lute pravdu o sobě samých i svých nových schopnostech a při tom vzájemně spolupracují a zůstávají věrné svému neporušitelnému putu.

Trailer


Recenze na Sonic Frontiers [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.