Sonic Colours Ultimate (30th Anniversary Limited Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 446448
SEGAEN dabing

Sonic Colours Ultimate (30th Anniversary Limited Edition) [NSW]

Připojte se k Sonicovi ve vysokorychlostním dobrodružství na celý život! Špatný Dr. Eggman vybudoval gigantický mezihvězdný zábavní park plný neuvěřitelných jízd a barevných atrakcí - pohání ho však zajatou mimozemskou rasou „Wisps“.
Využijte rychlosti Sonicového blesku k osvobození Wispsů a poznejte tajemství jejich úžasných sil při zkoumání šesti jedinečných barevných světů, z nichž každý je plný nebezpečných nepřátel a překážek, které musíte překonat.
Nyní s ohromujícími upscalovanými vizuály, dalšími funkcemi, novým herním režimem a vylepšenou hratelností – je to zážitek Ultimate Sonic Colors. Sonic bude testován na této vzrušující cestě za osvobozením Wispsů – ale s jejich pomocí a s vaší je to test, který absolvuje s létajícími barvami!

O hře

  • ZVUKOVÁ RYCHLOST A NON-STOP ČINNOST
    Zrychlete na adrenalinovou super rychlost, přibližte náročné světy a manévrujte přes nebezpečné překážky. Načasujte své útoky perfektně, aby vám nabily energii a dosáhly rychlosti Super Sonic.
  • MEZIHVĚZDNÝ ZÁBAVNÝ PARK
    Prozkoumejte a zažijte dobrodružství v pohlcujících prostředích, jako je Sweet Mountain plná nádherných sladkostí nebo akvarijní park plný mořského života a nespočet bazénů – vše kolem tajemného astro-zábavného parku.
  • WISP POWER-UPS
    Transformujte Sonica tím, že využijete úžasnou mimozemskou sílu Wispse, abyste porazili nepřátele a odhalili tajemství mezihvězdného zábavního parku. Projeďte pevnými objekty a objevte alternativní cesty pomocí nového Jade Ghost Wisp.
  • LEPŠÍ NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM
    Kompatibilní s konzolemi nové generace a nyní barevnější než kdykoli předtím s vylepšenými vizuálními a grafickými prvky (4K na PS4 a XB1), výkonem Ulta-Smooth 60 snímků za sekundu na PS4 a XB1, propracovanými ovládacími prvky a mnoha dalšími vylepšeními.>
  • REŽIM „RIVAL RUSH“
    Vyzkoušejte své schopnosti a jděte do hlavy s Metal Sonic. Překonávejte rekordy a vyhrávejte, abyste odemkli odměny.

30th Anniversary Limited Edition obsahuje:

  • Sonic Colors Ultimate plnou hru
  • Art Book - Život v Sonic's World Vol.1 (Japanese)
  • CD - Life v Sonic's World
  • Sonic 30th Anniversary sběratelská mince

Trailer

Recenze na Sonic Colours Ultimate (30th Anniversary Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.