Song of Horror (Deluxe Edition) PS4

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 430447
RaiserEN dabing

Song of Horror (Deluxe Edition) [PS4]


Slavný spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil is celou svou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situaci prověřil – ale ten už se nevrátil. Toto zmizení zažene sérii událostí, které brzy odhalí cosi strašného: zdá se, že za to všechno nese zodpovědnost bezejmenné temné jsoucno známé pouze jako Přítomnost.


Song of Horror nabízí skutečně dynamický hororový zážitek: antagonistu hry, nadpřirozené jsoucno známé jen jako Přítomnost, ovládá pokročilá umělá inteligence, která se přizpůsobuje vašim akcím a rozhodnutím. Prožijte nesnesitelný strach, zatímco tato nadpozemská bytost bude reagovat na váš styl hraní a bude vás lovit nečekanými způsoby. Hra díky tomu nabízí jedinečný zážitek každému hráči a hratelnost, kdy se napětí namísto skriptovaných sekvencí buduje přirozeně.


Jako hráč prožijete tento příběh očima různých postav, z nichž každá je s dějem spjata vlastním způsobem. Každá postava je jiná a přináší k vyšetřování jedinečný pohled, takže může i jinak přistupovat ke stopám a předmětům. Akce a rozhodování postav utvoří celý svět: některé postavy budou vědět více či méně o jistých aspektech příběhu; některé budou efektivnější proti manifestacím nadpřirozena, ale pokud se k nim dostane Přítomnost, mohou všechny zemřít – a smrt je trvalá. Pokud zemřou, budete muset pokračovat v příběhu s jinou postavou a navázat na vyšetřování, aby jejich smrt nebyla zbytečná.


Záhadný antikvariát, zapomenuté opatství, opuštěný ústav pro duševně nemocné... Každá lokace ve hře Song of Horror čerpá inspiraci z klasických prvků žánru. Objevujte a zkoumejte tato strašidelná místa a hledejte v nich stopy a předměty, které vám pomohou vyřešit náročné hádanky, zatímco na vás bude působit napjatá herní atmosféra.


Song of Horror (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Speciální balení
  • Průvodce s mapou
  • Příručka k postavám
  • Bonus navíc: 5 tarotových karet
    song_deluxe

    exc


Recenze na Song of Horror (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.