Sodastream Duo black

Cena s DPH
3 390 Kč
Cena bez DPH: 2 802 Kč
 
 
Kód produktu: 462400
SodaStream
 
Chceš ušetřit ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 3 489 Kč

Sodastream Duo black [42004918]

Prémiový přístroj pro výrobu domácí perlivé vody

S přístrojem na výrobu perlivé vody SodaStream DUO budeš pitný režim dodržovat s nadšením. Příprava perlivých nápojů je jednoduchá. Do skleněné karafy nebo lehké, plastové láhve bez obsahu BPA napustíš vodu z vodovodu po zvýrazněnou rysku. Následuje krok, kdy odemkneš otočením zámek na hlavici přístroje a necháš ji automaticky vysunout nahoru. Zvolenou láhev, ať už je plastová nebo skleněná, umístíš do výklopného kovové opěrky a zatlačíš hlavici zpět do výchozí pozice. Uzamkneš zámek a už si jen zvolíš intenzitu sycení.
Skvělý perlivý nápoj je připraven k servírování. Ke skleněné karafe ik plastové znovu použitelné láhvi, vhodné do myčky jsou i uzávěry. Kvalitní pití tak máš vždy po ruce. Domácí perlivou vodu si můžeš vzít sebou na cesty, do práce, do posilovny. Zkrátka kamkoli tě napadne.

O produktu

    • Unikátní přístroj na výrobu perlivé vody SodaStream DUO s plastovými i skleněnými lahvemi
      Jsme světovým lídrem a distributorem domácích přístrojů na výrobu perlivé vody. Naším snem je, aby byli všichni, kdo nás jednou poznají maximálně spokojeni. Nová, vylepšená generace SodaStream, s novým přístrojem pro výrobu perlivé vody DUO je toho jasným důkazem. Jedná se o první technologii, která revolučně kombinuje skleněnou i plastovou láhev. Obě po pohodlném umytí v myčce můžeš opakovaně používat. S naším přístrojem zažiješ nový rozměr přípravy domácí perlivé vody a okouzlí tě i jeho vzhled.
      SodaStream DUO vyhrál prestižní cenu Red Dot Award za vynikající design. Jeho kompaktnímu tělu v elegantní černé barvě dominuje kovová opěrka láhve. Díky tomu je příprava a sycení vody jednodušší než kdykoli předtím. Navíc i tento přístroj funguje bez elektrického proudu či jiných zdrojů napájení. Proto ho bez problémů umístíš kamkoli si budeš přát, aby tvé bytové zařízení rušil napájecí kabel.

    • Unikátní přeměna vody z vodovodu na vynikající perlivou vodu
      Stisknutím jednoho tlačítka na hlavě přístroje SodaStream DUO určíš intenzitu sycení. Během několika vteřin dostaneš jemnou, střední nebo výraznou perlivou vodu. Je okamžitě připravena k pití ve formě, která ti nejvíc chutná. Se SodaStream DUO jednou provždy ukončíš nošení a následné skladování těžkých jednorázových lahví perlivé vody z obchodů. S domácími perlivými, ochucenými nebo i neochucenými nápoji můžeš vsadit vždy na jistotu čerstvosti. Kromě toho, že tě osvěží, ušetříš peníze i přírodu.

  • Domácí limonáda a příchutě, které posunou přípravu perlivé vody na další úroveň
    Se SodaStream DUO si pohodlně připravíš množství nasycených, ochucených i neochucených nealkoholických nápojů. Stačí si vybrat z velkého množství SodaStream příchutí a tvé chuťové pohárky budou jásat. Osvěžíš se příchutěmi Pepsi, Mirinda, 7up nebo Zeleného čaje s jahodami. Nakopne tě Energy drink nebo trendy příchuť Mojito. Přidáš-li si do své domácí perlivé vody kousky ovoce a led, získáš výbornou, zdravou, domácí malinovku. Ideální k doplnění pitného režimu především v parných letních dnech.

Klíčové vlastnosti

  • Revoluční technologie kombinující skleněnou a plastovou láhev
  • Volitelná intenzita sycení podle chuti
  • Patentovaný systém rychlého uchycení bombičky Quick Connect (bez šroubování)
  • Přístroj DUO je kompatibilní pouze s růžovou bombičkou Quick Connect
  • Přístroj DUO je kompatibilní se skleněnou lahví DUO as plastovými lahvemi typu „Fuse 1l“ (podlouhlé)

 

Technická specifikace
Láhve vhodné do myčky nádobí Ano
Objem lahví v balení 1 l
Typ výrobníku sody Mechanický
Regulování intenzity perlivosti Ano, počtem stisků
Kompatibilita Bombička - růžová Quick Connect
Láhve - láhve typu „Fuse 1l“ (podlouhlé)

Obsah balení:

  • 1 x Přístroj na výrobu perlivé vody DUO
  • 1 x Opakovaně použitelná plastová láhev na vodu bez obsahu BPA vhodná do myčky nádobí
  • 1 x Skleněná karafa o obsahu 1 l vhodná do myčky nádobí
  • 1 x Bombička s CO2 potravinářským plynem, připraví až 80 l perlivé vody
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Sodastream Duo black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.