Socha Gandald on Gwaihir (Lord of The Rings)

Cena s DPH
3 799 Kč
Cena bez DPH: 3 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 415624
WETA

Socha Gandald on Gwaihir (Lord of The Rings) [860102583]

 

Exkluzivní sběratelská figurka Gandalfa na Gwaihirovi z legendárního příběhu Lord of The Rings (Pan prstenů) s bohatými detaily zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce!

 

    • Lord of The Rings
      Pán prstenů je epický fantasy román anglického autora J. R. R. Tolkiena. Příběh odehrávající se ve Středozemi začal jako pokračování Tolkienovy dětské knihy Hobit z roku 1937, ale nakonec se rozvinul do mnohem rozsáhlejšího díla. Pán prstenů, napsaný postupně v letech 1937 až 1949, je jednou z nejprodávanějších knih, jaké byly kdy napsány, s více než 150 miliony prodaných výtisků. Kniha pomohla vytvořit a formovat moderní fantasy žánr, v jehož rámci je považována za jednu z největších knih všech dob.

    • Filmové provedení
      V režii Petra Jacskona se kniha dočkala i filmového provedení. Sestává ze tří filmů Pán prstenů: Společenství prstenu (2001), Pán prstenů: Dvě věže (2002) a Pán prstenů: Návrat krále (2003). Filmová trilogie je považována za jeden z největších a nejambicióznějších filmových počinů, jehož rozpočet se vyšplhal na 281 milionů amerických dolarů. Celý projekt trval osm let, přičemž natáčení všech tří částí se dělo současně a výhradně jen v domovině Petra Jacksona, na Novém Zélandu. Každý film ze série byl vydán na DVD i v rozšířené verzi rok po kinopremiéře. Filmy se drží knižní předlohy v rovině příběhu, ale jsou vynechány některé části děje a současně jsou přidány nebo pozměněny některé události.

    • Čaroděj s dobrým srdcem
      Gandalf The Gray, později známý jako Gandalf The White a původním jménem Olorin byl Istar (Čaroděj), vyslán do Středozemě ve Třetím věku, aby bojoval proti hrozbě Saurona . Připojil se k Thorinovi II Oakenshield a jeho společníkům, aby získali zpět Osamělou horu od Smauga, pomohl vytvořit Společenství prstenu ke zničení jednoho prstenu a vedl svobodné národy v závěrečném boji ve válce o prsten. Byl druhým nejstarším kouzelníkem, nejvyšším členem řádu Istariánů a po zradě a pádu Sarumana se stal jeho hlavou. Vedl Společenství prstenu a velel armádám Západního království ve válce o Velprsten. Ve filmové trilogii Petra Jacksona Pán prstenů ho hrál Ian McKellen.

    • Mohutná zvířata
      Nesmrtelné bytosti, které byly mnohokrát velké jako obyčejní draví ptáci, velké orli z Mlhistých hor létali tak vysoko, že je v modré barvě rozpoznali jen bystré oči elfů. Neviditelní a nedotknutelní, jejich mistrovství bylo bezkonkurenční, dokud se Sauronovy Prstencové přízraky nevznesly do vzduchu na zádech padlých okřídlených zvířat během Války o Prsten. Dokonce ani draci se nemohli rovnat jejich vzdušným schopnostem a jejich zrak byl tak ostrý, že zaznamenali i pohyb myši na úbočí hory. V dobách Třetího věku byl nejmocnějším z orlů Gwaihir Větrný pán. Přítel Gandalfa nesl čaroděje na zádech a přiletěl mu na pomoc, když ho potřeboval.

  • Originální figurka
    Figurka od Weta Workshop zobrazuje ikonického čaroděje na zádech bájného orla, jak jste ho mohli vidět ve filmovém zpracování. Důkladné zpracování detailů a aplikací potěší každého fanouška Lord of The Rings. Vyřezal sochař Gary Hunt, zkušený umělec, který je jedním z nejdéle sloužících členů týmu Weta Workshop a je součástí původního týmu Pána prstenů.

Vlastnosti figurky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Rozměry cca 10,3 x 15 x 10,3 cm
  • Vyrobeno z kvalitního PVC
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná figurka
  • Vypracováno na základě filmové předlohy
  • Vyřezal Mauro sochař Gary Hunt

Trailer

Recenze na Socha Gandald on Gwaihir (Lord of The Rings)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.