Sniper Elite 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sniper Elite 5 - PS5Sniper Elite 5 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
Kód produktu: 444935
RebellionEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Sniper Elite 5 [PS4]


Z temnoty se vrátil stínový klan.


Poslední část oceňované série, Sniper Elite 5 nabízí nesrovnatelný zážitek v taktickém boji, kde se vžijete do kůže snipera.


Samozřejmostí je ikonická kill cam, která byla vylepšena.


Probojujte se přes dosud největší mapy v sérii s lokalitami ze skutečného světa, ohromujícím detailem a vylepšeným systémem pohybu, díky kterému můžete objevovat kdekoli chcete.


sniper-elite-deluxe-edition-txt-1

Francie 1944 – jako součást krycích US Rangerů patříte k operaci, jejímž úkolem je oslabení Atlantikwall opevnění podél pobřeží Británie. Jste Karl Fairburne, elitní střelec a kontaktujete francouzský odpor. Brzy odkryjete tajný nacistický projekt, který dokáže skončit válku dříve, než se spojenci vylodí v Evropě: Operaci Kraken.


Rozsáhlá kampaň

  • Množství reálných lokalit bylo zachyceno pomocí fotogrametrie aby bylo možné reprodukovat živé, pohlcující prostředí.Toto nabízí několik bodů pro infiltrace, extrakci a list cílů, které přinesou novou perspektivu do každé mise. Postavte se nacistickému plánu sami, nebo s partnerem s vylepšenými mechanikami kooperace – můžete sdílet munici, věci, dávat si rozkazy a navzájem se léčit.

Vylepšená fyzika střelby a pohybu

  • Používejte vysutá lana, spouštějte se z kopců a přesouvejte se po hranách, abyste se dostali na nejlepší vyhlídku, nebo se proplížte vedle skauta, který hlídá okolí. Počítejte s faktory jako je rukojeť pušky, možnosti hlavně, včetně hravitace, větru a tepu během míření na cíl.

Úpravy velkého kalibru

  • Používejte pracovní stoly, abyste si mohli upravovat virtuálně každý prvek zbraně - měňte puškohledy, rukojeti, hlavně, zásobníky a jiné. Pušky, sekundární zbraně a pistole mají veškeré rozsáhlé množství možností úprav. Kromě toho si můžete zvolit munici, která vám nejvíce vyhovuje - od nesmrtící až po protipancéřové.

Invasion mód - drop in PvP a CO-OP módy v kampani.

  • Podnikněte invazi do kampaně jiného hráče než sniper nepřítele a pusťte se do smrtící hry kočky a myši, která rozšíří herní zážitek větší výzvou než se plížíte ke svému nepříteli. Alternativně jako Karl můžete požádat o pomoc a získat tak druhého snipera do vaší hry, aby vám pomohl z nepříznivých situací.

Napínavý multiplayer

  • Upravte si svůj charakter a vybavení a sbírejte XP, medaile a stuhy tím, že se postavíte v bitvách 16 hráčů, které opravdu otestují vaše střelecké dovednosti. Pokud preferujete kooperaci, můžete se spojit s až třemi dalšími hráči proti vlnám nepřátelům v Survival módu.

Vylepšená Kill Cam

  • Realističtější a více krvavá než dříve, ikonická X-ray kill cam se vrací, aby vám ukázala skutečně destrukční sílu každé střely. Kosti odrážejí kuličky do nečekaných směrů, razí si cestu přes těla nepřátel. SMG a pistole mohou spustit Kill Cam stejně jako pušky, včetně zpomalených záběrů.

sniper-elite-deluxe-edition-txt2


Související produkty (1)


Recenze na Sniper Elite 5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.