The Smurfs: Mission Vileaf PS5

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 434354
Microids

Doporučené produkty (1)

The Smurfs: Mission Vileaf [PS5]


Naši milovaní přátelé Šmoulové musí opět najít způsob, jak se vyhnout špatným Gargamelovým plánům! Ve své temné laboratoři zlý kouzelník Gargamel objevil vzorec, který mu umožnil vytvořit špatnou rostlinu s názvem Vileaf. Tato rostlina produkuje semena „Viletrap“, která mohou Šmouly přilákat a uvěznit ve vegetačních pastích! Tyto rostliny Viletrap jsou však také velkým nebezpečím pro les, neboť jsou vysoce toxické, zejména pro pole sarsaparilly!


Pro tuto velmi důležitou misi převezmou hráči kontrolu nad týmem, ve kterém jsou Hefty, Smurfette, Brainy a Chef! Naši hrdinové se mohou spolehnout na velmi chytrý nástroj, Smurfizer, revoluční vynález od Handy Smurf. Smurfizer umožňuje Šmoulům zbavit se nepřátel, se kterými se setkají, uzdravit rostliny postižené Vileafem, jakož i vyskočit výše, klouzat vzduchem nebo se potápět.


  • Vydejte se na zcela novou cestu s jedinečnou a snadno uchopitelnou hratelností.
  • The Smurfs - Mission Vileaf osloví všechny profily hráčů, fanoušků roztomilých postaviček nebo fanoušků platformy 3D, ať už jsou to začátečníci nebo zkušení hráči.
  • Jedinečný seznam! Převezměte kontrolu nad 4 symbolickými Šmoulami: Šmoula, Hefty, Brainy a Šéfkuchař.
  • Váš Smurfizer do-it-all vám umožní nejen léčit poškozené rostliny, ale díky mnoha funkcím vám také usnadní postup ve hře!
  • Vyskočte výše, klouzejte se, potápějte se a překonejte všechny překážky, se kterými se setkáte!
  • Platformová adventura s velkým A! Prozkoumejte každý kout 5 světů a najděte si cestu přes úrovně, abyste posbírali všechny ingredience a připravili protilátku, kterou les zoufale potřebuje!
  • Oživte vesnici Šmoulů! Najděte během cesty užitečné věci k vylepšení svého Smurfizera a snažte se navrátit vesnici Šmoulů její bývalou slávu!


Recenze na The Smurfs: Mission Vileaf

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.